[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 14.02.2008 16:57 | 2 prikazy sql do jedneho

Cawte mam dva prikazy sql, ten prvy prida obrazok a typ obrazku do databazy image a ten druhy prida meno, text a pod. do databazy inzerat a ja potrebujem s tychto dvoch prikazov spravit iba jeden a to tak ze, vsetko sa to bude ukladat len do tej druhej tabulky inzerat...neviete to niekto zlucit dokopy ? diky

$query = sprintf("INSERT INTO image(Image, FileType) VALUES ('%s', '%s')", $photo, $_FILES['file']['type']);

$sql = "INSERT INTO inzerat VALUES(null, $kategoria_id, '$nazov', '$meno', '$kontakt', '$text', $cena, '" . date("Y-m-d h:m") . "')";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
2 prikazy sql do jedneho

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 14.02.2008 17:42 | 2 prikazy sql do jedneho

ja som sa nieco podbne uz raz pytal a myslim ze mi povedali ze sa to neda....


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 14.02.2008 17:53 | 2 prikazy sql do jedneho

tak toho som sa bal :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
2 prikazy sql do jedneho

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 14.02.2008 18:06 | 2 prikazy sql do jedneho

v tej druhej tabulke(struktura tabulky bud cez phpmyadmin alebo cez konzolu) dopln polia na image a file type a uz to len zapis do query.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 14.02.2008 18:13 | 2 prikazy sql do jedneho

to som spravil nevypise mi sice ziadnu chybu ale do db mi nic neprida


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 14.02.2008 19:23 | 2 prikazy sql do jedneho

myslim ze JOIN


Offline

Užívateľ
Užívateľ
2 prikazy sql do jedneho

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.02.2008 12:23 | 2 prikazy sql do jedneho

tak chces to zapisovat alebo to chces previest? bo to je veeelky rozdiel.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 15.02.2008 17:21 | 2 prikazy sql do jedneho

chcel som to zapisovat do db ale uz sme to s kamosom vyriesili ale inak diky :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 15.02.2008 17:23 | 2 prikazy sql do jedneho

ale mam iny problem vypisuje mi tuto chybu ked chcem uploadovat obrazky na server

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to access /www_root/obrazky/big23.jpg in /domains1/do524400/public/www_root/new/stranka.php on line 96


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.11.07
Prihlásený: 12.07.10
Príspevky: 132
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 15.02.2008 17:47 | 2 prikazy sql do jedneho

co tak hodit zdrojak suboru stranka.php ? :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
2 prikazy sql do jedneho

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 16.02.2008 9:59 | 2 prikazy sql do jedneho

middlesboro píše:
ale mam iny problem vypisuje mi tuto chybu ked chcem uploadovat obrazky na server

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to access /www_root/obrazky/big23.jpg in /domains1/do524400/public/www_root/new/stranka.php on line 96


Nastavil si CHMOD tak aby mohol server zapisovat/citat z /www_root/obrazky/ ?


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.05
Prihlásený: 16.03.10
Príspevky: 55
Témy: 18 | 18
Napísal autor témyOffline : 17.02.2008 15:40 | 2 prikazy sql do jedneho

Numline1 píše:
Nastavil si CHMOD tak aby mohol server zapisovat/citat z /www_root/obrazky/ ?


v tomto bol problem :) diky uz to mam


 [ Príspevkov: 12 ] 


2 prikazy sql do jedneho



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikazy v Delphi

v Delphi, Visual Basic

15

5198

15.09.2009 14:48

Draco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vsetky prikazy ubuntu

v Operačné systémy Unix a Linux

2

1271

23.07.2009 17:36

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WIN98-instalacia-prikazy

v Operačné systémy Microsoft

14

398

25.08.2006 14:27

p55p

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AT prikazy na Xperiu

v Smartfóny a tablety

0

126

04.05.2012 15:07

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Základné príkazy v Linuxe

v Články

2

5321

30.05.2008 21:33

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Základné linuxové príkazy na pozadie

v Operačné systémy Unix a Linux

1

276

30.01.2010 15:33

_FleXoR_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie jedneho riadku

v Databázy

14

579

08.02.2009 22:00

Senky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dvojklik namiesto jedneho

v Ostatné

4

1124

04.05.2013 17:33

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otacky jedneho z ventilatorov

v Intel čipové sady

3

262

12.02.2010 19:51

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber len jedneho zaznamu

v Databázy

5

499

03.01.2009 17:05

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

divna teplota jedneho jadra

v Intel - Integrated Electronics

20

791

16.01.2010 20:48

Ferinciatko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Menu do jedneho riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

345

14.12.2008 12:46

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - vymazanie jedného znaku...

v Ostatné programy

1

400

16.03.2011 16:23

jojom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakazanie zobrazovania jedneho znaku

v PHP, ASP

5

282

10.11.2009 16:53

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spájanie PDF súborov do jedného

v Ostatné programy

1

2495

30.07.2011 22:25

89Aquarius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spojenie for do jedneho spolocneho

v Ponuka práce

0

747

18.05.2007 22:05

Tom@S



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF