[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

chcem zakazat zobrazovanie jedneho specialneho znaku na celom webe napr °
da sa to nastavit cez .htaccess alebo jednoduchym scriptom (takym aby som ho nemusel vkladat vsade tam kde sa tento znak moze objavit)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zakazanie zobrazovania jedneho znaku

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

ja to vidím na kontrolu na výstupe. Všetko, čo pochádza od užívateľa preženieš cez funkciu, ktorá to bude kontrolovať.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 10.11.2009 9:37 | zakazanie zobrazovania jedneho znaku

toto nepochadza od uzivatela ale z mojej databazy pri ktorej je pomerne zlozity import a som nuteny pouzit jeden specialny znak na roznych miestach. Neviem kedy bude aktualizovana db rovnakym sposobom a ci pritom budem takze osetrovanie toho znaku skryptom v db moze byt v buducnosti prekazkou ktorej sa chcem vyhnut.Hej prejst to ereg replace vsade kde pouzijem db ma napadlo ako prve len potom som si chcel overit ci nieje aj ina moznost
dik


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zakazanie zobrazovania jedneho znaku

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 10.11.2009 13:11 | zakazanie zobrazovania jedneho znaku

Zlozitost riesenia zalezi od toho ako mas cely web postaveny...

Idealne by bolo, keby vsetky poziadavky isili cez jeden zdrojak, napr: index.php. (take standardne index.php?page=uvod a podobne).
Vtedy by ti stacilo pouzit output buffer do indexu: http://php.net/manual/en/book.outcontrol.php

Ak na vystup pouzivas viacero php scriptov, budes musiet strcit output buffer do vsetkych scriptov... tam ale hrozi ze na niektory zabudnes...
Stale je to ale podla mna jednoduchsie riesenie ako akekolvek ine.

Vyhodou je ze odfiltrujes ten znak zo vsetkeho co sa posiela na klienta... nevyhodou je to iste ;) scanujes a pokusas sa filtrovat vsetko, aj to co netreba... ale aspon na nic nezabudnes.


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 10.11.2009 13:24 | zakazanie zobrazovania jedneho znaku

no vybral som taky znak ktory urcite nebudem chcet odoslat do prehliadacu, struktura stranky bude vsetko pod index-om + jedno iframe aby som spestril cas pripadnym zaujemcom o skopyrovanie db takze si to idem nastudovat dik moc


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zakazanie zobrazovania jedneho znaku

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

Import je externý zdroj informácií, čiže z tvojho pohľadu to pochádza od užívateľa


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 6 ] 


zakazanie zobrazovania jedneho znaku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - vymazanie jedného znaku...

v Ostatné programy

1

400

16.03.2011 16:23

jojom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C problem s priradenim viac ako jedneho znaku

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

30

1540

30.03.2009 22:01

paszty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba zobrazovania Toshiba L300D

v Notebooky a netbooky

5

107

04.07.2013 19:23

atb666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazovania diakritiky v programe Pelfect search v. 3.37

v Perl, Python, Ruby, CGI

0

1210

11.06.2009 14:39

leo210

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sirka znaku

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

619

14.10.2007 11:51

Bananslovak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Validnosť znaku |

v Ostatné

2

426

11.10.2009 13:11

jefitto

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepisanie znaku assembler

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

111

06.03.2013 18:42

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zafarbenie znaku v textarei

v JavaScript, VBScript, Ajax

14

628

02.12.2008 16:05

pogo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cyklus na zistenie interpunkčného znaku

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

142

05.02.2017 20:18

GamerSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahrazování chybějících znaků fonty Win7_zmatek

v Operačné systémy Microsoft

0

42

08.05.2013 21:14

bluenite

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ nahradenie znaku viacerými znakmi

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

265

14.11.2014 8:34

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakazanie SFTP

v Operačné systémy Unix a Linux

0

123

02.05.2015 21:24

Shwollo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakazanie stranok

v Siete

10

1138

06.01.2010 17:07

Buici

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakázanie citácií

v PHP, ASP

1

629

17.01.2007 16:48

router

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenovanie suborov - nahradenie znaku za iny

v Ostatné programy

1

948

08.02.2006 10:10

gogolak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problem s ulozenim znaku ENTER

v PHP, ASP

2

236

06.02.2009 21:35

evTOM



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF