Obsah fóra
PravidláHľadaťJanoF - Príspevky
Posledná návšteva Štv 24.07.14 8:25Aktuálny čas je Štv 24.07.14 8:25


Časové pásmo: Europe/Bratislava [ letný čas ]




 [ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline
 Poslať Napísal: Uto 11.08.09 22:35 | Predmet: (C++)odpocet casu
 
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 20.01.09
Príspevky: 412
Témy: založil / prispel
caute zacinam z c++ tak si chcem spravit nejaky program co mi bude uzitocny ako pre mna kedze mavam cez noc zapnuty pc lebo stahujem vsetko mozne chcem si spravit taky program ze budem mat na vyber restart vypnutie alebo hybrid to bude na nejake tlacidlo napriklad Stlacte S pre casovane vypnutie stlacis das enter potom vypise Vlozte cas na odpocet V minutach!!! a zacne odpocitavat ja potrebujem len ten casovac nikde som do nenasiel a hladal som uz aj na anglickych strankach atd... takze potrebujem len naky casovac kde vlozim cisla ktore budu ako minuty pod ktori napisem prikazy co ma spravit ked skonci ... dakujem A bude to CLR konzola


Offline
 Poslať Napísal: Str 12.08.09 7:57 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Príspevky: 1043
Témy: založil / prispel
Bydlisko: 00100100
tu mas princip jke to z knihy pochopis z toho ak oto funguje a je to
Kód:
#include <iostream>
#include <ctime> // popisuje funkci clock() a typ clock_t
int main()
{
   using namespace std;
   cout << "Zadejte zpozdeni v sekundach: ";
   float secs;
   cin >> secs;
   clock_t delay = secs * CLOCKS_PER_SEC;    // převede na hodinové takty
   cout << "zacatek\a\n";
   clock_t start = clock();
   while (clock() - start < delay )             // čekání do vypršení času
   ;                                                    // všimněte si středníku
cout << "konec \a\n";
system("pause");
return 0;
}
;)







_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline
 Poslať Napísal autor témy: Str 12.08.09 21:21 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 20.01.09
Príspevky: 412
Témy: založil / prispel
tak a zase mne uz nenormalne znami error fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?


Offline
 Poslať Napísal: Štv 13.08.09 8:54 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Príspevky: 1043
Témy: založil / prispel
Bydlisko: 00100100
myslim ze vravi ze nemas ten hlavickaovy subor v priecinku kde je zdroajk







_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline
 Poslať Napísal: Sob 15.08.09 16:25 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 10.07.09
Príspevky: 28
Témy: založil / prispel
Chyba ti tam include "stdafx.h"


Offline
 Poslať Napísal: Ned 16.08.09 20:30 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 25.11.08
Príspevky: 25
Témy: založil / prispel
takze reDo, ten kod co si napisal nie je dobry priklad na odpocitavanie casu, uz vobec nie na ucel aky ho chcel compspol. vysvetlim preco! zober si priklad, zeby som si dal odpocitavat napriklad coby len pol hodinu (taka bola poziadavka od compspol aby to bolo v mintach, cize ziadne kratke casove intervaly) a moj program by pol hodinu cerpal z procesoru maximum, je to dobre? lebo tvoj program to robi, spotrebuvava cykly z procesoru a neustale ich porovnava s ziadanou hodnotou, teraz isto uznas ze je to blbost :oops: .
aby som nebol za zvanila, spravil som FAKT! jednoduchu ukazku, je to hlavne pre compspol, ak si to budes spustat pozri sa do task managera ci pri odpocitavani a behu programu spotrebuva vykon procesora, vobec ziadny. je nutne aby vsetky subory boli pri sebe!!!

Kód:
http://uloz.to/2303627/casovac.rar


Offline
 Poslať Napísal: Ned 16.08.09 20:51 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Príspevky: 1043
Témy: založil / prispel
Bydlisko: 00100100
uznava mz etio nebola najlepsia uakzka ale ja som to tam hodil do 1 mjin len aby mal neico na zciatok







_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline
 Poslať Napísal: Ned 16.08.09 21:12 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ

Registrovaný: 25.11.08
Príspevky: 25
Témy: založil / prispel
Citácia:
compspol


nahodou keby si to pozeral a neslo ti to prve, toto by uz teoreticky malo ist na kazdom win :lol:

Kód:
http://uloz.to/2304029/casovac.rar


Offline
 Poslať Napísal: Ned 01.11.09 11:07 | Predmet:
 
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Príspevky: 1043
Témy: založil / prispel
Bydlisko: 00100100
plna hlava das sem prosim ta aj zdrojaky chcem sa pozriet ako si to vyriesil







_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
 [ Príspevkov: 9 ] 


(C++)odpocet casu




Časové pásmo: Europe/Bratislava [ letný čas ]


Podobné témy

 Témy  Autor  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Odpocet casu (curses)

DeadOne

3

208

Pia 27.04.12 14:36

BX Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. odpocet

EidzEm

3

355

Str 10.03.10 6:22

EidzEm Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. odpocet az ku zobrazeniu

kmsa

0

485

Sob 03.03.07 15:35

kmsa Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Mám sa učiť C ++/objective C/ C#?

Adomm1234

5

81

Uto 08.07.14 20:40

XOLOO Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. pripočítavanie času

slivovica99

7

718

Pia 14.11.08 8:32

rooobertek Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zapojenie casu

kristian99

4

82

Pia 17.01.14 22:31

kristian99 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Posun času

Revolution

9

685

Štv 04.11.10 21:20

Jeffo Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. posun casu...

Harlequin

6

2182

Ned 26.03.06 14:10

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Rátanie času

d0.0b

0

379

Str 26.08.09 17:35

d0.0b Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. identifikovanie casu

MKI-Miro

1

225

Str 10.09.08 17:12

stenley Zobrazenie posledných príspevkov


Kto je online

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2014 PCforum, webhosting by WebSupport, edited by JanoF