[ Príspevok: 1 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
odpocet az ku zobrazeniu

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 03.03.2007 15:35 | odpocet az ku zobrazeniu

teraz nieco narocnejsie :D :
potreboval by som toto trosku narocnejsie prerobyt a neviem si rady:
Kód:
$activet=mysql_result($result,$i,"dateactive");
   if ( empty($activet)) $activeti = "interval je ešte ".$interval." dni";
   else $activeti = $activet;

dajme tomu ze hodnoty su: $interval=7
ked nieje udalost aktivna tak je prazdna databaza a zaktivuje sa az po uplinuti intervalu

no a teraz co z toho by som chcel:
ked je prazna hodnota aby zobrazovalo ako sa odpocitava interval pokial sa nedostane k 0 potom sa prida datum do dateactive a udalost bude aktivna...
v podstate chcem aby tam bol odpocet


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevok: 1 ] 


odpocet az ku zobrazeniu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odpocet

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

369

10.03.2010 6:22

EidzEm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

(C++)odpocet casu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

1372

01.11.2009 11:07

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odpocet casu (curses)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

277

27.04.2012 14:36

BX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF