[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
Uto 11.08.09 22:35 |

(C++)odpocet casu


caute zacinam z c++ tak si chcem spravit nejaky program co mi bude uzitocny ako pre mna kedze mavam cez noc zapnuty pc lebo stahujem vsetko mozne chcem si spravit taky program ze budem mat na vyber restart vypnutie alebo hybrid to bude na nejake tlacidlo napriklad Stlacte S pre casovane vypnutie stlacis das enter potom vypise Vlozte cas na odpocet V minutach!!! a zacne odpocitavat ja potrebujem len ten casovac nikde som do nenasiel a hladal som uz aj na anglickych strankach atd... takze potrebujem len naky casovac kde vlozim cisla ktore budu ako minuty pod ktori napisem prikazy co ma spravit ked skonci ... dakujem A bude to CLR konzola


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 22.05.15
Príspevky: 1084
Témy: 80 | 80
Bydlisko: 00100100
Str 12.08.09 7:57 |

(C++)odpocet casu


tu mas princip jke to z knihy pochopis z toho ak oto funguje a je to
Kód:
#include <iostream>
#include <ctime> // popisuje funkci clock() a typ clock_t
int main()
{
   using namespace std;
   cout << "Zadejte zpozdeni v sekundach: ";
   float secs;
   cin >> secs;
   clock_t delay = secs * CLOCKS_PER_SEC;    // převede na hodinové takty
   cout << "zacatek\a\n";
   clock_t start = clock();
   while (clock() - start < delay )             // čekání do vypršení času
   ;                                                    // všimněte si středníku
cout << "konec \a\n";
system("pause");
return 0;
}
;)


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
Str 12.08.09 21:21 |

(C++)odpocet casu


tak a zase mne uz nenormalne znami error fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 22.05.15
Príspevky: 1084
Témy: 80 | 80
Bydlisko: 00100100
Štv 13.08.09 8:54 |

(C++)odpocet casu


myslim ze vravi ze nemas ten hlavickaovy subor v priecinku kde je zdroajk


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.09
Prihlásený: 14.01.13
Príspevky: 28
Témy: 3 | 3
Sob 15.08.09 16:25 |

(C++)odpocet casu


Chyba ti tam include "stdafx.h"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
Ned 16.08.09 20:30 |

(C++)odpocet casu


takze reDo, ten kod co si napisal nie je dobry priklad na odpocitavanie casu, uz vobec nie na ucel aky ho chcel compspol. vysvetlim preco! zober si priklad, zeby som si dal odpocitavat napriklad coby len pol hodinu (taka bola poziadavka od compspol aby to bolo v mintach, cize ziadne kratke casove intervaly) a moj program by pol hodinu cerpal z procesoru maximum, je to dobre? lebo tvoj program to robi, spotrebuvava cykly z procesoru a neustale ich porovnava s ziadanou hodnotou, teraz isto uznas ze je to blbost :oops: .
aby som nebol za zvanila, spravil som FAKT! jednoduchu ukazku, je to hlavne pre compspol, ak si to budes spustat pozri sa do task managera ci pri odpocitavani a behu programu spotrebuva vykon procesora, vobec ziadny. je nutne aby vsetky subory boli pri sebe!!!

Kód:
http://uloz.to/2303627/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 22.05.15
Príspevky: 1084
Témy: 80 | 80
Bydlisko: 00100100
Ned 16.08.09 20:51 |

(C++)odpocet casu


uznava mz etio nebola najlepsia uakzka ale ja som to tam hodil do 1 mjin len aby mal neico na zciatok


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
Ned 16.08.09 21:12 |

(C++)odpocet casu


Citácia:
compspol


nahodou keby si to pozeral a neslo ti to prve, toto by uz teoreticky malo ist na kazdom win :lol:

Kód:
http://uloz.to/2304029/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 22.05.15
Príspevky: 1084
Témy: 80 | 80
Bydlisko: 00100100
Ned 01.11.09 11:07 |

(C++)odpocet casu


plna hlava das sem prosim ta aj zdrojaky chcem sa pozriet ako si to vyriesil


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
 [ Príspevkov: 9 ] 


(C++)odpocet casu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odpocet casu (curses)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

215

Pia 27.04.12 14:36

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odpocet

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

356

Str 10.03.10 6:22

EidzEm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odpocet az ku zobrazeniu

v PHP, ASP

0

485

Sob 03.03.07 15:35

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mám sa učiť C ++/objective C/ C#?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

191

Uto 08.07.14 20:40

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pripočítavanie času

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

726

Pia 14.11.08 8:32

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Posun času

v Krčma

9

690

Štv 04.11.10 21:20

Jeffo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posun casu...

v Správy pre vedenie fóra

6

2186

Ned 26.03.06 14:10

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rátanie času

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

383

Str 26.08.09 17:35

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

identifikovanie casu

v PHP, ASP

1

225

Str 10.09.08 17:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapojenie casu

v Intel čipové sady

4

82

Pia 17.01.14 22:31

kristian99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zaznamenávanie času

v Ostatné programy

2

137

Str 21.12.11 21:03

alex7625

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Resetovanie casu

v Operačné systémy Microsoft

5

188

Pia 12.12.08 9:47

elsofi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet casu

v Vzdelanie, štúdium, škola

10

2735

Ned 04.01.09 0:58

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnanie casu ajax

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

283

Pia 04.12.09 22:04

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

notifikacia casu - program

v Ostatné programy

4

63

Štv 24.07.14 14:00

jozko007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

synchronizacia casu win

v Operačné systémy Microsoft

7

315

Pia 27.10.06 17:43

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samovolna zmena casu

v Operačné systémy Microsoft

4

386

Str 14.03.12 14:15

thor295

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formátovanie unixového času

v PHP, ASP

4

218

Sob 10.04.10 13:02

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie casu na fore

v Redakčné systémy

4

906

Sob 03.06.06 23:03

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Azet predaný Novému času

v Novinky

21

1384

Pon 03.01.11 7:51

vladopt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aktualizacia casu vo VISTE

v Operačné systémy Microsoft

7

679

Štv 24.09.09 15:51

Atrix24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

24-hodinovy format casu

v PHP, ASP

4

402

Štv 13.11.08 12:36

rooobertek



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2015 PCforum, webhosting by WebSupport, edited by JanoF