[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
NapísalOffline : 11.08.2009 22:35 | (C++)odpocet casu

caute zacinam z c++ tak si chcem spravit nejaky program co mi bude uzitocny ako pre mna kedze mavam cez noc zapnuty pc lebo stahujem vsetko mozne chcem si spravit taky program ze budem mat na vyber restart vypnutie alebo hybrid to bude na nejake tlacidlo napriklad Stlacte S pre casovane vypnutie stlacis das enter potom vypise Vlozte cas na odpocet V minutach!!! a zacne odpocitavat ja potrebujem len ten casovac nikde som do nenasiel a hladal som uz aj na anglickych strankach atd... takze potrebujem len naky casovac kde vlozim cisla ktore budu ako minuty pod ktori napisem prikazy co ma spravit ked skonci ... dakujem A bude to CLR konzola


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 24.07.16
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 12.08.2009 7:57 | (C++)odpocet casu

tu mas princip jke to z knihy pochopis z toho ak oto funguje a je to
Kód:
#include <iostream>
#include <ctime> // popisuje funkci clock() a typ clock_t
int main()
{
   using namespace std;
   cout << "Zadejte zpozdeni v sekundach: ";
   float secs;
   cin >> secs;
   clock_t delay = secs * CLOCKS_PER_SEC;    // převede na hodinové takty
   cout << "zacatek\a\n";
   clock_t start = clock();
   while (clock() - start < delay )             // čekání do vypršení času
   ;                                                    // všimněte si středníku
cout << "konec \a\n";
system("pause");
return 0;
}
;)


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
Napísal autor témyOffline : 12.08.2009 21:21 | (C++)odpocet casu

tak a zase mne uz nenormalne znami error fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 24.07.16
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 13.08.2009 8:54 | (C++)odpocet casu

myslim ze vravi ze nemas ten hlavickaovy subor v priecinku kde je zdroajk


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.09
Prihlásený: 14.01.13
Príspevky: 28
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 15.08.2009 16:25 | (C++)odpocet casu

Chyba ti tam include "stdafx.h"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 16.08.2009 20:30 | (C++)odpocet casu

takze reDo, ten kod co si napisal nie je dobry priklad na odpocitavanie casu, uz vobec nie na ucel aky ho chcel compspol. vysvetlim preco! zober si priklad, zeby som si dal odpocitavat napriklad coby len pol hodinu (taka bola poziadavka od compspol aby to bolo v mintach, cize ziadne kratke casove intervaly) a moj program by pol hodinu cerpal z procesoru maximum, je to dobre? lebo tvoj program to robi, spotrebuvava cykly z procesoru a neustale ich porovnava s ziadanou hodnotou, teraz isto uznas ze je to blbost :oops: .
aby som nebol za zvanila, spravil som FAKT! jednoduchu ukazku, je to hlavne pre compspol, ak si to budes spustat pozri sa do task managera ci pri odpocitavani a behu programu spotrebuva vykon procesora, vobec ziadny. je nutne aby vsetky subory boli pri sebe!!!

Kód:
http://uloz.to/2303627/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 24.07.16
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 16.08.2009 20:51 | (C++)odpocet casu

uznava mz etio nebola najlepsia uakzka ale ja som to tam hodil do 1 mjin len aby mal neico na zciatok


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 16.08.2009 21:12 | (C++)odpocet casu

Citácia:
compspol


nahodou keby si to pozeral a neslo ti to prve, toto by uz teoreticky malo ist na kazdom win :lol:

Kód:
http://uloz.to/2304029/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 24.07.16
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 01.11.2009 11:07 | (C++)odpocet casu

plna hlava das sem prosim ta aj zdrojaky chcem sa pozriet ako si to vyriesil


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
 [ Príspevkov: 9 ] 


(C++)odpocet casu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odpocet casu (curses)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

243

27.04.2012 14:36

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odpocet

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

358

10.03.2010 6:22

EidzEm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odpocet az ku zobrazeniu

v PHP, ASP

0

488

03.03.2007 15:35

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mám sa učiť C ++/objective C/ C#?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

225

08.07.2014 20:40

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pripočítavanie času

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

745

14.11.2008 8:32

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rátanie času

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

395

26.08.2009 17:35

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapojenie casu

v Intel čipové sady

4

100

17.01.2014 22:31

kristian99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zaznamenávanie času

v Ostatné programy

2

150

21.12.2011 21:03

alex7625

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posun casu...

v Správy pre vedenie fóra

6

2187

26.03.2006 14:10

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

identifikovanie casu

v PHP, ASP

1

235

10.09.2008 17:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

travenie casu?

v Kôš

8

173

10.09.2015 22:22

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Posun času

v Krčma

9

705

04.11.2010 21:20

Jeffo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Resetovanie casu

v Operačné systémy Microsoft

5

193

12.12.2008 9:47

elsofi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet casu

v Vzdelanie, štúdium, škola

10

2760

04.01.2009 0:58

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

notifikacia casu - program

v Ostatné programy

4

72

24.07.2014 14:00

jozko007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samovolna zmena casu

v Operačné systémy Microsoft

4

419

14.03.2012 14:15

thor295



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2016 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF