[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
NapísalOffline : 11.08.2009 22:35 | (C++)odpocet casu

caute zacinam z c++ tak si chcem spravit nejaky program co mi bude uzitocny ako pre mna kedze mavam cez noc zapnuty pc lebo stahujem vsetko mozne chcem si spravit taky program ze budem mat na vyber restart vypnutie alebo hybrid to bude na nejake tlacidlo napriklad Stlacte S pre casovane vypnutie stlacis das enter potom vypise Vlozte cas na odpocet V minutach!!! a zacne odpocitavat ja potrebujem len ten casovac nikde som do nenasiel a hladal som uz aj na anglickych strankach atd... takze potrebujem len naky casovac kde vlozim cisla ktore budu ako minuty pod ktori napisem prikazy co ma spravit ked skonci ... dakujem A bude to CLR konzola


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 05.01.17
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 12.08.2009 7:57 | (C++)odpocet casu

tu mas princip jke to z knihy pochopis z toho ak oto funguje a je to
Kód:
#include <iostream>
#include <ctime> // popisuje funkci clock() a typ clock_t
int main()
{
   using namespace std;
   cout << "Zadejte zpozdeni v sekundach: ";
   float secs;
   cin >> secs;
   clock_t delay = secs * CLOCKS_PER_SEC;    // převede na hodinové takty
   cout << "zacatek\a\n";
   clock_t start = clock();
   while (clock() - start < delay )             // čekání do vypršení času
   ;                                                    // všimněte si středníku
cout << "konec \a\n";
system("pause");
return 0;
}
;)


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.01.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 412
Témy: 38 | 38
Napísal autor témyOffline : 12.08.2009 21:21 | (C++)odpocet casu

tak a zase mne uz nenormalne znami error fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 05.01.17
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 13.08.2009 8:54 | (C++)odpocet casu

myslim ze vravi ze nemas ten hlavickaovy subor v priecinku kde je zdroajk


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.09
Prihlásený: 14.01.13
Príspevky: 28
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 15.08.2009 16:25 | (C++)odpocet casu

Chyba ti tam include "stdafx.h"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 16.08.2009 20:30 | (C++)odpocet casu

takze reDo, ten kod co si napisal nie je dobry priklad na odpocitavanie casu, uz vobec nie na ucel aky ho chcel compspol. vysvetlim preco! zober si priklad, zeby som si dal odpocitavat napriklad coby len pol hodinu (taka bola poziadavka od compspol aby to bolo v mintach, cize ziadne kratke casove intervaly) a moj program by pol hodinu cerpal z procesoru maximum, je to dobre? lebo tvoj program to robi, spotrebuvava cykly z procesoru a neustale ich porovnava s ziadanou hodnotou, teraz isto uznas ze je to blbost :oops: .
aby som nebol za zvanila, spravil som FAKT! jednoduchu ukazku, je to hlavne pre compspol, ak si to budes spustat pozri sa do task managera ci pri odpocitavani a behu programu spotrebuva vykon procesora, vobec ziadny. je nutne aby vsetky subory boli pri sebe!!!

Kód:
http://uloz.to/2303627/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 05.01.17
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 16.08.2009 20:51 | (C++)odpocet casu

uznava mz etio nebola najlepsia uakzka ale ja som to tam hodil do 1 mjin len aby mal neico na zciatok


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.11.08
Prihlásený: 24.01.10
Príspevky: 25
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 16.08.2009 21:12 | (C++)odpocet casu

Citácia:
compspol


nahodou keby si to pozeral a neslo ti to prve, toto by uz teoreticky malo ist na kazdom win :lol:

Kód:
http://uloz.to/2304029/casovac.rar


Offline

Užívateľ
Užívateľ
(C++)odpocet casu

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 05.01.17
Príspevky: 1101
Témy: 82 | 82
Bydlisko: 00100100
NapísalOffline : 01.11.2009 11:07 | (C++)odpocet casu

plna hlava das sem prosim ta aj zdrojaky chcem sa pozriet ako si to vyriesil


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
 [ Príspevkov: 9 ] 


(C++)odpocet casu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odpocet casu (curses)

3

250

27.04.2012 14:36

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mám sa učiť C ++/objective C/ C#?

5

248

08.07.2014 20:40

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Naučte se C++ za 21 dní + C++Builder 6

18

1997

21.05.2010 21:08

Wpegb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozdiel medzi Borland 3.1 C++ vs Net. C++

4

232

20.07.2010 12:54

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čo mi treba na programovanie v C/C++

17

816

25.09.2011 18:14

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky je rozdiel medzi C++ a Visual C++ ?

8

1559

19.02.2011 22:46

vendo2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# alebo C++ appka/program na výpočty

1

78

20.03.2015 22:36

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C - Ako prekompilovať .c súbor do .exe?

7

192

02.11.2012 18:47

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C/C++ problém so súbormi a hodnotami

2

86

09.12.2012 10:43

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

program na projekt (C#, C++, pascal, java)

2

542

12.03.2009 12:08

Svjatogor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# alebo C++ , ktore knizky na ucenie?

20

1406

12.02.2011 0:12

The

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaciatky s Turbo C++ (C++explorer)

11

963

15.07.2009 11:45

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C alebo C++ potrebujem poradiť :)

6

1392

25.06.2011 23:56

street_punk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] C a OpenGL - vysvetlenie

4

466

21.04.2009 21:21

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozdelenie zdrojaku v C/C++

4

298

12.04.2011 21:30

pizet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kopírovanie FILE v C/C++

1

499

10.02.2011 8:16

juho



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF