zvukovkaPOtrebujem surne pomoct nechtiac som zbrklo klikol v pridat alebo odstranit na vec s audio a ked restartlo pc tak uz nesla ani znelky windovs a uz vobec nie hudba co potrebujem aby som to opravil? prosiim rychlo lebo ma nasi zabiju dakujem za pochopenie znova nainstaluj ovladac zvukovky. najdes ho na webe vyrobcu dosky, alebo na cdcku k doske. pokial ta zvukovka neni integrovana na doske, pri kupe si k nej dostal cdcko s ovladacom, tak ho nahod. alebo stiahni opat z webu jej vyrobcu. pravdepodobne si odinstaloval ovladace na zvukovku - cize ich treba znova nahodit no idem pozret do papierov ci tam nieco je a ak je na doske tak co ...a ak je na doske tak co tak budu ovladace na cd od zakladnej dosky a ako zistim ci je alebo neni na doske lebo ja som ohladom pc lama maam dusku asus K8N no, skus nejaky soft, napr everest, ten ti vypise info o tvojom kompe //ta ma integrovanu zvukovku, ak nemas dalsiu v PCI slote, tak z asus.com si stiahni ovladace k tvojej doske cize, kukni kde mas zapojene repro, ak dole medzi PCI, tak musis cez everest zisit co to je za zvukovka, ak to mas zapojene hore vedla ventilatora tak mas integrovanu // http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 0-5865.zip ...
zvukovka
|