ZvukovkaNa mojom PC integrovaná zvukovka nepodporovala mikrofón tak som si kúpil novú a keď do nej zapojím slúchadlá + mikrofón tak sa aj tak nedá nahrávať ale keď mám pustenú hudbu vo winampe tak sa mi nahrá tá hudba ( použím Windowsácke nahrávanie zvuku) neviete čím to môže byť a ako to napraviť? ďakujem nooo pls nikto neviete? nemas stlmeny mikrofon mas nastavene spravny zdroj nahravania zvuku(nemas nahodou nahodeny what u hearr a pod.) nemas stlmeny mikrofon mas nastavene spravny zdroj nahravania zvuku(nemas nahodou nahodeny what u hearr a pod.) ee mikrofon stlmeny nemam a to druhé nechápem (ak myslíš či mám nastavenú správnu zvukovku tak áno) Ale nie, v nastaveniach si musíš nastaviť správny zdroj nahrávania a mikrofón pozri či nemáš stlmený v Nahrávaní, nie prehrávaní v nastaveniach hlasitosti (ten reproduktor dole pri čase, klikneš na neho dvakrát, tam dáš options (nastavenia?) a tam properties (vlastnosti?) a nastaviť hlasitosť pre nahrávanie, tam musíš mať označený aj mikrofón. A na nahrávanie zvuku skús GoldWave namiesto toho windowsáckeho Ale nie, v nastaveniach si musíš nastaviť správny zdroj nahrávania a mikrofón pozri či nemáš stlmený v Nahrávaní, nie prehrávaní v nastaveniach hlasitosti (ten reproduktor dole pri čase, klikneš na neho dvakrát, tam dáš options (nastavenia?) a tam properties (vlastnosti?) a nastaviť hlasitosť pre nahrávanie, tam musíš mať označený aj mikrofón.A na nahrávanie zvuku skús GoldWave namiesto toho windowsáckeho mockrát díky pomohlo to ...
Zvukovka
|