Zobrezenie fotiek z telefonuZdravim,kamaratovy sa dneska rozbil telefon Acer a potreboval by som z neho dostat fotky. Je to mozne, ak mu pravdepodobne odisiel displej ?Za kazdu radu budem vdacny a ak bude potreba doplnim dalsie informacie.Vopred dakujem za pomoc. Pripojit k pc a vytiahnut ich? Ak ho mal zablokovaný (zamknutú obrazovku), tak sa k dátam nedostane, pokým ho neodblokuje (nezadá kód / vzor / pin, resp. to, čo mal nastavené .... ) ... Ide o to, ze ten telefon je pravdepodobne zablokovany vzorom. Preto sa pytam, ci nieje ina cesta.// Spojený príspevok 24.03.2016 13:39Pripojit k pc a vytiahnut ich?Ak mas mobil zablokovany, tak ti ho sice najde v PC, ale ak ho otvoris nic sa ti tam nezobrazi.// Spojený príspevok 24.03.2016 18:25Nejake ine napady ? Samsung má soft myslím Kies alebo niečo také. Už som to z jedného mobilu tak ťahal. Ak je to iná značka pohľadaj či nemajú niečo podobné. Pozriem na to, snad to pomoze. Kamarat ma v mobile nejake cislo z riadiacej jednotky v aute, a tu fotku fakt potrebuje. Skusil by som pripojiť k monitoru, ale to by musel fungovať dotyk aby sa dal odblokovať. Nemusel by. Na internete som našiel taký adaptér, kde môžeš prepojiť cez mikro USB HDMI a USB. Teraz sa snazim najst dakoho, kto nieco take ma.http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_121780.html?utm_campaign=4107022&utm_source=cj&utm_medium=affiliate&from=affiliate_cj zacal by som od toho ci ten telefon podporuje OTG predtym nez si nieco taketo objednas/kupis/budes zhanat. Na to som zabudol.Hladal som tu podporu a Acer ma podporu OTG len na dvoch zariadeniach. Nanestastie ani jedno z nich nieje ten mobil.fu*k... ...
Zobrezenie fotiek z telefonu
|