[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city

Chcel by som zobrazit na stranke daco take ako "vasa schranka je zaplnena na (cislo) %". Mam v databaze stlpec dajme tomu s hodnotou 20 zeuzivatel moze mat v schranke max 20 sprav. Potom by som si spocital kolko sprav s uzivatelovym idom je v databaze -to by som si dal do premenej a teraz potrebujem zistit ako to urobit aby mi ukazovalo stav v % a nie 19/20.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17

19/20*100


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6

19/20*100


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:16 | Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Ake lahkeeeeee :lol: :lol: a mna to nenapadlo diki


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6

to mas tak robis same zlozite veci a potom niesi zvyknuty na jednoduche...ja o tom viem svoje


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
 [ Príspevkov: 5 ] 


Zobrazenie zaplnenia schranky v percentach



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kodovane emailove schranky

v Služby a webstránky

4

269

17.03.2010 11:32

mathias

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie mailovej schranky

v PHP, ASP

2

234

12.03.2010 2:14

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SS a kapacita schránky

v Správy pre vedenie fóra

9

1184

26.02.2009 18:50

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Česko spúšťa internetové poštové schránky

v Novinky

2

362

04.11.2009 16:02

El_locco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neopravneny vstup do email schranky

v Obchody, reklamácie a právo

3

530

28.01.2009 11:08

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa odhlásim pred zatvorením g-mail schránky?

v Sieťové a internetové programy

2

242

11.07.2011 10:00

dodos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie

v nVidia grafické karty

0

247

08.01.2010 11:49

Peter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie stranok

v Sieťové a internetové programy

6

403

11.10.2009 15:07

pitimir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie RSS

v PHP, ASP

2

330

07.08.2008 16:05

genius7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie Firefox

v Siete

4

225

09.05.2010 16:28

Echo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybné zobrazenie

v Sieťové a internetové programy

1

301

30.01.2009 13:41

mbmbac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie pripojení

v Sieťové a internetové programy

1

192

18.02.2011 17:38

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie DIVu

v PHP, ASP

1

320

08.08.2008 10:55

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PS3 zobrazenie

v Herné konzoly

17

315

13.10.2015 13:56

pcluon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie plochy

v Operačné systémy Microsoft

2

130

04.08.2014 18:35

kingjan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie suborov.

v Operačné systémy Microsoft

1

98

12.02.2014 15:08

tatko Tom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF