zmizol diskhdd mam rozdeleny na 3 casti-c,d,e.cast d mi jednoducho zmizla,neukaze ju ani pri spusteni tento pocitac.neviete co s tym moze byt,popr ako odtial dostat ulozene subory?vdaka tak skús ísť do ovládacích panelov, tam administrative tools a tam si vyberieš computer management a tam Storage -> Disk management, nájdi si tú partíciu a prideľ jej písmenko. http://i49.tinypic.com/256r4eq.png vdaka,podarilo sa zdravim mam taky problem... pouziva win Vista home, mal som jeden disk rozdeleny na 2 po 184giga, C, E, nainstaloval som program Partition magic vyhodilo mi ze chyba s kompatibility tak som to odinstaloval, po restarte win mi zmizol disk E na ktorom som mal dost dolezite data... nezobrazi mi ho cez tento pocitac, total comander ani prikazovy riadok... ked si dam spavcu diskov ukaze ze tam je len sa neda aktivovat... dik som si pripojil ako externy a data som vytiahol aspon tie potrebne ale chcem vediet co mam s tym urovbit aby som ten disk sfunkcnil... dakujem Skús si stiahnuť paragon partition manager, napáľ na cd alebo dvd, bootni z neho a cez to skús mountnúť tú partíciu, keď nepôjde, napíš stiahol som vyskusal a nejak nic...nejde ... nemas nejaku inu radu?? a trosku aj s vysvetlenim ak sa da bo ja som neni nejaky manik do PC... diky moc dostal som radu a stiahol EASEUS partition master a tam som mu priradil pismenko ale pri ukladani mi vyhodi chybu ze Mounting volume failed! ...
zmizol disk |