[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 20.01.18
Príspevky: 1171
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 11.05.2009 14:41 | zmena obrazku po prilozeni

viem ze je to hlupa otazka ale s css zacinam

mam obrazok, a chcem aby sa po prilozeny miskou zmenil na iny,... ale nie a:hover lebo to plati pre vsetky linky,... :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 11.05.2009 14:47 | zmena obrazku po prilozeni

a cotak pouzit pre a nejaku class alebo id ;) to pomoze mozes to aj pomocou js ... najlepsie by bolo keby si napisal ako to chces pouzit ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 11.05.2009 14:48 | zmena obrazku po prilozeni

tak si knemu prirad triedu alebo id
napr
Kód:
<a class="odkazz" href="#">Link</a>


A css by bolo
Kód:
.odkazz {
color: red;
}
.odkazz:hover {
color: green;
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.12.17
Príspevky: 532
Témy: 35 | 35
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 11.05.2009 15:04 | zmena obrazku po prilozeni

Kód:
<style>
  #picture {background: url(1.jpg);}
  #picture:hover {background: url(2.jpg);}
</style>
<div id="picture"></div>


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 11.05.2009 15:10 | zmena obrazku po prilozeni

djsulo píše:
Kód:
<style>
  #picture {background: url(1.jpg);}
  #picture:hover {background: url(2.jpg);}
</style>
<div id="picture"></div>


co na to povie IE6??


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 11.05.2009 15:16 | zmena obrazku po prilozeni

tak tak netreba zabúdať že IE6 zobrazuje hover len pre a :rolleyes:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 20.01.18
Príspevky: 1171
Témy: 188 | 188
Napísal autor témyOffline : 11.05.2009 15:16 | zmena obrazku po prilozeni

idem na to takto. pri tomto mi zobrazio miesto obrazku iba "akusi ciernu bodku :D"

Kód:
.menu {position: absolute; top: 150px; height: 30px; width: 100%; left: 0px;}
a.nieco {background:url("../images/ikonky/nieco.jpg");}
a.nieco:hover {background:url("../images/ikonky/nieco3.jpg");}


a html:
Kód:
        <div class="menu">
        <ul>
          <li><a src="menu/nieco.php" class="nieco"></a></li>
        </ul></div>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 11.05.2009 15:20 | zmena obrazku po prilozeni

este si tam pridaj vysku a sirku a do triedy menu list-style: none
cize niejak takto:
Kód:
.menu ul {
position: absolute;
top: 150px;
height: 30px;
width: 100%;
list-style: none;
left: 0px;
}
.nieco {
width: 100px;
height: 50px;
background:url("../images/ikonky/nieco.jpg");
}
.nieco:hover {
background:url("../images/ikonky/nieco3.jpg");
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 11.05.2009 15:49 | zmena obrazku po prilozeni

a ak nechces aby ti to preblikavalo sprav to cez background-position


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena obrazku po prilozeni

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 11.05.2009 15:52 | zmena obrazku po prilozeni

alebo JS ;)
Kód:
img1=new Image();
img1.src="../images/ikonky/nieco3.jpg";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 20.01.18
Príspevky: 1171
Témy: 188 | 188
Napísal autor témyOffline : 11.05.2009 21:00 | zmena obrazku po prilozeni

diki moc ste mi pomohli :)


 [ Príspevkov: 11 ] 


zmena obrazku po prilozeni



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena obrazku

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

675

18.12.2008 21:15

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazku

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

509

11.07.2007 17:28

UDC6WE

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena farby obrazku

v Ostatné programy

4

569

26.07.2010 21:16

maugggly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena koncouky obrazku

v Ostatné programy

2

480

16.10.2009 18:18

MAPO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena textu v obrazku

v Ostatné

0

414

14.02.2008 23:06

buslo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazku po X sekundach

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

429

07.02.2011 21:33

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazku phpbb na fore

v Redakčné systémy

2

1363

11.06.2006 9:22

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Změna rozlišení více obrázků zároveň.

v Grafické programy

12

1391

24.09.2005 20:40

Marian

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazku bez reloadovania stranky

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

487

14.01.2008 19:03

Hoomerr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPBB3: nefunkcne nahravanie (zmena) obrazku TEMY

v Redakčné systémy

0

209

11.08.2012 18:05

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena obrazku na webe podla datumu

v PHP, ASP

2

333

17.10.2008 17:13

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena obrazku pomocou CSS, IE problem

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

560

17.07.2008 18:28

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

XPize zmena obrazku pri nacitavani windowsu

v Operačné systémy Microsoft

1

228

25.11.2007 18:21

Holup

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena obrazku "mysou"

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

552

20.12.2010 13:51

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reštartovanie PC pri priložení novej RAM

v Pamäte

7

494

17.09.2009 15:37

aratic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazka pri nadideni z myslov.../...Zmena pozadia

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

719

11.09.2007 22:42

rik



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF