Čaute, pred 3-4 mesiacmi som si kúpil Lenovo Y510 s i5 a GT755M. Všetko išlo až na dnešok. Hral som far cry 3 a keď som ju vypol tak som chcel ísť na net. Bohužiaľ nešiel mi nw prečo aj som resetoval router a nič (bol som pripojený na kábly) a nič, tak som sa na to vykašľal a chcel som vypnúť notebook. Keď som stlačil vypnúť normálne sa začal vypínať až na to že zhasol ale tlačidlo on/off na notebooku stále svietilo asi 5 min. Skúšal som ho aj stlačiť a držať no nič, napokon sa vypol. Teraz večer som notebook zapol ale ďalší šok bol že mi nesvietilo podsvietenie na notebooku. Tak som ho išiel reštartovať ale vypínal sa asi opäť 5 minút a nakoniec sa ani nevypoval ale len uspal, tak som ho opäť zapol a klávesnica stále nesvietila, pri zapínaní začal sekať obraz. Povedal som si OK a opäť ho skúsil vypnúť. Vypol sa dá sa povedať celkom v pohode len stále bol pri vypínaní asi 2 min. zhasnutý a tlačidlo on/ off stále svietilo. Nakoniec sa vypol. Zapol som ho zase no klávesnica stále nesvieti a ja nwm čo mám robiť. Pls pomôžte.
|