ChickenHunter79 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 68 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Automatické načítanie príspevkov


Odpovede: 5
Zobrazenia: 279


Tak asi jedine, spustat v pravidelnych intervaloch funkciu showComment(), nie?
http://www.w3schools.com/js/js_timing.asp

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook na štúdium, multimédiá a príležitostné hranie do 800 €


Odpovede: 5
Zobrazenia: 243


Ahoj,
mrkni na tento, myslim ze tvoje poziadavky by splnal
http://www.alza.sk/acer-aspire-v5-573g- ... ro-narocne

Ma ale velmi nizky zdvih klavesnice a pri hrani hier sa bude slusne zahrievat.
Existuje aj verzia s core i7, ale ta myslim nie je hodna toho cenoveho rozdielu.

 Fórum: Ostatné   Téma: Podozrivá ponuka na bazoši


Odpovede: 11
Zobrazenia: 384


A co sa ti zda na tej ponuke podozrive?

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL DB trigger


Odpovede: 3
Zobrazenia: 242


http://stackoverflow.com/questions/1130 ... nt-working

The DELIMITER keyword is client-specific, and a function of the MySQL command line client , not part of the actual MySQL language API. If you need to change the delimiter for DbVizualizer, there may be another method built into that application...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C# - Formulovanie matematickych operacii pomocou string


Odpovede: 2
Zobrazenia: 167


Zaujimava tema,
skusal som, da sa to.
Sprav si samostatnu libku kde naimplementujes svoji staticku triedu so svojimi statickymi matematickymi metodami.

uprav StringEval nasledovne (MyMathLib.dll je tvoja matematicka dll)
public static string StringEval(string expr)
{

string program = funcprefi...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Excel, vyhladavacie makro


Odpovede: 2
Zobrazenia: 414


Skus pozriet toto, mozno ti to pomoze nasmerovat.
http://www.techonthenet.com/excel/macro ... string.php

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Vycentrovanie menu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 140


Skus upravit css takto nejako:
.menu .container { position: relative; text-align:center;}
.menu .container ul>li { display:inline }

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: SSD miesto mechaniky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 189


Urcite Samsung 840 EVO:
http://www.realshop.sk/product/ssd-sams ... aiii-basic

 Fórum: Siete   Téma: Mozem vytvorit z notebooku aj wifi vysielac?


Odpovede: 3
Zobrazenia: 104


skus pozriet toto:
http://lifehacker.com/5369381/turn-your ... ss-hotspot

 Fórum: Herné konzoly   Téma: Je mozne hrat na ps4 s mysou a klavesnicou?


Odpovede: 10
Zobrazenia: 531


Hrat s klavesnicou a mysou sa neda, ale na PS3 existuje nieco taketo:
http://www.amazon.com/Frag-Shark-Contro ... B0047IOXAO

je to drahe, a nie je to uplne ako mys. A ci to pojde aj na PS4 ?...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: NTB 700e SK/UK


Odpovede: 11
Zobrazenia: 343


Da sa, su ntb ktore maju msata slot.
Alebo vyhodis mechaniku a na jej miesto das nieco taketo a do toho supnes disk.
17" ntb maju priestor na dva 2,5" disky.

 Fórum: Databázy   Téma: SQLite - ako navrhnut databazu


Odpovede: 22
Zobrazenia: 629


Takto?
CREATE TABLE StopwatchEvents (Event INTEGER PRIMARY KEY AUTO INCREMENT, DateTime TEXT, Activity TEXT)
CREATE TABLE StopwatchSplits (Event INTEGER, Splits TEXT, FOREIGN KEY (Event) REFERENCES StopwatchEvents(Event))

- Kazda tabulka by mala mat Id cize aj StopwatchSplits
- tabulky pomenuva...

 Fórum: Herné konzoly   Téma: Kedy kupit hru?


Odpovede: 13
Zobrazenia: 515


Kup to, ta cena je dobra na ps4 hru.
a mozes mi verit ze dva tyzdne po vydani neklesne cena na polovicu. A co budes cakat pol roka kym klesne cena niekde o 5 euro?
Elektronicky sa daju kupovat hry len na PS store, ale len niektore.

 Fórum: Databázy   Téma: SQLite - ako navrhnut databazu


Odpovede: 22
Zobrazenia: 629


Ani jedno riesenie nie je spravne.
Spravne riesenie su dve tabulky prepojene cez foreign key.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: oznacenie súboru


Odpovede: 1
Zobrazenia: 93


Configuration ->Options ... -> Operation -> Quick search -> Letters only

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Y510 problém


Odpovede: 2
Zobrazenia: 83


Daj to reklamovat, tam nemas co ine riesit.

 Fórum: Databázy   Téma: Zoradeny vyber z dvoch tabuliek naraz


Odpovede: 3
Zobrazenia: 159


Fu ha, zle si popisal co vlastne chces.
Uz to lustim dlho, ale nie som si isty ci je JOIN riesenim tvojho problemu.

Este mi napada ze mozno potrebujes UNION.

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: databáza cez internet


Odpovede: 7
Zobrazenia: 201


Ahoj, urcite by to slo cez VPN.
V principe ide o to, ze klient sa cez VPN tunel propoji k vasmu serveru a od toho momentu je v internej sieti, cize ako keby vo firme.
Navod ako na to zial nemam, skus pogooglit.

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: rozlisenie problem


Odpovede: 2
Zobrazenia: 138


Skus System menu -> Reset All.

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Vysokorychlostny prenos obrazu cez vzdialene ovladanie


Odpovede: 3
Zobrazenia: 139


Nie neda.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: kurz pre priateľa


Odpovede: 4
Zobrazenia: 233


No paradne drahe su tie kurzy... cca 500 eur za tri dni

3 dni si myslim, ze su malo. To mas hromadu informacii naraz, neviem ci to je spravny sposob aby do mna od deviatej do piatej niekto nalieval informacie.
Lepsia bude poriadna kniha. A tu knihu si nakoniec aj tak budes musiet kupit.

Ale ked ma...

 Fórum: Databázy   Téma: spojenie tabuliek


Odpovede: 4
Zobrazenia: 194


Asi pustas inu query
select * from auto left join cis_znacka on auto.id_znacka = cis_znacka.id_znacka

ti musi vrati vsetky stlpce z oboch tabuliek. Navyse tvoj posledny result ma stlpec "id" ktory nie je v ziadnej tabulke.

ked namiesto * vymenujes stlpce tak ti vrati to co potrebujes.

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Hry mi nejdu na celu obrazovku


Odpovede: 13
Zobrazenia: 1395


SKiLEX píše:
Na take ake maš manitor....


Podla toho co chalan pise si myslim, ze asi nie.

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: i5 4258u vs i7 4500u


Odpovede: 5
Zobrazenia: 223


v 2d bude na spotrebu menej narocny NTB s i7-4500U, v 3d zase ten druhy.
kazda moderna graficka karta je prepinatelna, v 2d bude fungovat integrovana grafika, v 3d sa zapina geforce.

Tazko povedat co bude lepsie pre teba, ale mne sa zda kombinacia i7 a GT730 lepsia volba.
Ten rozdiel vo vykone proc...

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Hry mi nejdu na celu obrazovku


Odpovede: 13
Zobrazenia: 1395


Zdravím, hry mi neukazuje na celu obrazovku (nhl09, gta4 atd) našiel som neake návody ako nato ale všade je buď W7 alebo WXP ale ja mam nový NTB kde mam W8 nejde to ani ked nastavim rozlišenie na plno ... z boku mam dva čierne pásy
Poradte mi .. Dakujem

Na plno znamena kolko? Ake max rozlisenie t...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Prenesenie programu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 89


Skus Resource monitor vo Win7, zalozka disk, vyberies proces a sledujes...

 Fórum: Databázy   Téma: spojenie tabuliek


Odpovede: 4
Zobrazenia: 194


mas to skoro dobre:

select * from auto left join cis_znacka on auto.id_znacka = cis_znacka.id_znacka

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: Mobil sa každu sekundu nabíja a vybíja - prosím pomôžte


Odpovede: 4
Zobrazenia: 129


Podla tvojho popisu mam rovnaky problem s mojim samsungom. Robilo to presne to co pises, ale prestalo to ako keby same, pred tyzdnom mi to o druhej v noci zase zahaprovalo a od vtedy zase nic.
V kazdom pripade to vezmi do servisu a cim skor tym lepsie. Neviem ako Samsung ale napr. Asus dava na bate...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Excel 2 podmienky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 196


Podmienku musis spojit logickym operatorom AND, OR, NOR (preklad do ceskeho excelu neviem :( )
takze v bunke by si mal mat zapisane toto:
=IF(AND(A1=1;A2=4); "Ano"; "Nie")

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Ultrabook do 750e


Odpovede: 5
Zobrazenia: 177


ale toto co si dal, tak to je i5, i3 a toto co som dal ja je i7
Ale procesor nie je vsetko, ten acer ma FHD IPS display co si myslim ze oceni skor ako 10 % na papierovom vykone.
Lenovo ma tiez o dva rady lepsi display ako to co si posunul ty, navyse ma SSD, takze ten notebook bude v konecnom dosle...
Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 68 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF