Wizz AirWizz Air je názor leteckej spolocnosti, s ktorou idem onedlho na dovolenku do Grécka .Chcel by som sa spýtať na skúsenosti, ak niekto má .Idem s ňou hlavne kvôli cene, tak dúfam, že všetko bude v pohode ..Letenku mam za 60 € cca ale napríklad o týždeň neskôr stojí cca 120 € . Našiel som skvelý dátum za vhodnú cenu .. Ja sa do toho nevyznám, ale prečo stojí 21.6. letenka 60 € a od 22.6 - 11.7 nad 100 € ? Je to tým, že vtedy je sezóna ? Neviem, co od tých maďarov čakať Ďakujem za rady, hlavne recenzie a skúsenosti nizkonakladovka, nečakaj ziaden luxus, ani nonstop zdarma občerstvenie ako vidis vo filmoch Nič také necakam Každým, ktorým som letel bolo občerstvenie na predaj ..napríklad Ryanair, SkyEurope (skrachovali) až na Ryanari som sa osmelil kúpiť si RedBull tusim za 6 € jeden ..mne nejde o luxus, len nech dôjdeme //vidím, že ich veľmi nechvalia, zevraj meškajú často lety ..Ďalší dôvod k panike s lietadlom chodím od 6 rokov, vtedy som bol v pohode, až teraz mám trocha obavy ..len nech tam budu pekne letusky Čo sa týka bezpečnosti, nemal by byť rozdiel medzi nízkonákladovkami o obyčajnými. Skôr čakaj meškanie, obmedzenia batožiny, bez občerstvenia a podobne. Čo sa týka bezpečnosti, nemal by byť rozdiel medzi nízkonákladovkami o obyčajnýmimyslím, že to si nemôžu ani dovoliť, určite musia prejsť nejakými kontrolami ..nepustili by ich do vzduchu bez benzínu napríklad, alebo s nejakou menšou poruchou ..o jedlo mi nejde, čo sa týka batožiny, som čítal na všelijakých forach, že pohodka ..hlavne písali o tom meškaní .. a vieš mi povedať dôvod prečo meškajú ? čo to ma spoločné s tým, že sú nízkonakladovky ? sorry, že sa trocha sprosto pýtam, no chcem vedieť Ja som napríklad so SkyEurope letel raz, z Londýna a meškanie bolo 6 hodín. Spôsobené je to hlavne nahustenými letmi a prípadne časové komplikácie pred jednotlivými odletmi tak znamenajú kumuláciu meškania. zo SkyEurope som letel asi 4 roky, no raz sme mali v Prahe 5 hodinové meškanie ..inak Ryanair bol v pohode, no neviem, či stále lietajú, lebo hovorilo sa o finančných problémoch ..no uvidíme ten Wizz Air, kamoš s nimi letel minulý rok a meškalo tusím 20 minút ..dik Spartan ...
Wizz Air
|