Chcem sa spytat, nemal som este notebook so vstavanou bateriou a zaujima ma ci je vhodne mat Macbook stale na baterii alebo ju mam nabit a vybit a dookola.. Je mi jasne, ze tym pribudaju cykli nabitia a celkova kapacita klesa ale postrehol som, ze Air je celkom horuci ked sa nabija, myslim priamo na konstrukcii nie na adapteri (37,1C) a vybehla mi tu notifikacia, ze bateria je prilis horuca z appky Coconut Battery. Inak ma nejakych 32C. Tak co myslite? Je to v pohode mat to stale v sieti?Hladal som aj nieco na google ale vsade sa bavia len o adapteri a nie priamo tela notebooku.
Ja mam Pro vzdy na nabijacke, ked ho neprenasam a pracujem na nom. Tak mi bolo povedane. Inak 37 stupnov neni az tak vela. Na druhej strane mal som este pred 6rokmi jednu Toshibu a bola stale na nabijacke, teraz baterka neudrzi ani 5 min... Ale tie baterky su zas odlisne. Ja mam teraz temperature 30,6C.
_________________ PC: Asus Z87-PRO| Intel Core i7-4790| 1x8GB Kingston 1600MHz| Seasonic 450W| WD Black 4TB WD4003FZEX| WD Se 4TB WD4000F9YZ| WD VelociRaptor WD1500GLFS| LG DVD-RW| 24" Dell U2414H NTB: MacBook Pro Retina mid 2014 13" Tablet: iPad Air
nezaznamenal som ze by sa mi Air pri nabijani niekedy zahrieval. Kludne ho mam na nabijacke aj celu noc, hoci notebook sa stihne nabiť skor ako realne zaspim a celu noc je na nabijacke zbytocne. Ale nonstop ho na nabijacke nemavam, nepouzivam ho ako primarny pocitac.
Mozes si prosimta potom stiahnut Coconut Battery ked bude na nabijacke a odsledovat teplotu? Mne tu stale vyskakuje to upozornenie, ze bateria je prilis horuca, nemala by prekrocit 35C. Ale to je podla mna blbost tato hranica, ved vonku je 30C tak je to podla mna v pohode..
Moj ma 34C a to nie je pripojeny do siete. V izbe tak 24-25C. No, kazdopadne skocim do iStores a uvidime co mi povie personal. Snad tam bude nejaky znaly technik a nie len hlupaci ako zvykli byt v lenove..
Tak podla Battery Monitor je to v pohode. Coconut vystraja.. Myslel som, ze maju rovnaky senzor Asi budem sledovat ten, ktory ukazuje lepsie teploty a nevyskakuju mi tu ziadne popupy a warningy..
Uz sa to znormalizovalo, aj pri nabijani je +- rovnaka teplota co je v pohode.
sysel: mam na teba este jednu otazku, postrehol som, ze pri stlaceni spodneho krytu - pod klavesnicou sa to trochu prehne a vyda taky klikajuci zvuk.. cosi som pogooglil a dost casto sa to riesi, castejsie pri touchpade z vrchu.. Nemas s niecim takym problem? Mna to dost irituje, neviem ci zajst do iStores nech sa na to pozru alebo si kryt vybrat sam a skusit ho nejak lepsie uchytit nech sa to zminimalizuje. Takto ked som na nerovnom povrchu tak to pocut dost casto.