Zdravím všetkých!
Mám windows 10,predtým som mal Win7,takže sa zase trochu učím.K problému:prebehol väčší update Win10, nejak som nepostrehol a odsúhlasil som prihlásenie cez heslo.
Predtým som tento windows tak nemal nastavený.Teraz keď naštartujem Pc naskočí obraz na monitore s dvomi riadkovými tabuľkami. V prvej je meno PC: to som dal
omáci,pod ním prázdny riadok pre heslo.Zadám heslo a PC vo Windows sa otvorí.Otravuje ma to a chcem to odstrániť.Našiel som na nete,že treba stlačiť klávesu windows +R a do okienka zadať "netplwiz",to som aj urobil,ale nefunguje to . používatelia môžu zadať.... toto okno som odfajkol, a nedá sa vymazať ani heslo administrátora,cez ctrl-alt delete,naskočí hlásenie s žltým trojuholníkom,že heslo môže spôsobiť problém,odkliknem to hlásenie a naskočí červený trojuholník s hlásenim že operácia sa nedá vykonať!
Ked okienko
používatelia môžu zadať... neodfajknem ,takisto s tým neviem pohnuť,tie heslá neviem odstrániť po reštarte PC aj tak zase všetko funguje znovu,len s prihlásením cez heslo.
Poradte prosím ako nato? ,nechcem sa prihlasovať do PC s heslami
Dik za radu .Jaro