No Ja riesim rovnaky pripad. Mam notebook ASUS F3USeries, 1024 MB op. pamat. Mam nainstalovany Windows XP. Tiez mi po zapnuti PC vyhodi obrazok windowsu, ale ho nenacita a restartuje sa mi PC. Po zapnuti PC som stlacala F8, dalo my moznost zakazat samovolne restartovanie PC pri poskodenom systeme. Tak som na to klikla, vyhodilo mi modru obrazovku s hlasenim chyby:
STOP: c000021a {Z
vazna chyba systemu
Proces System Windows Logon Process neocekavane skoncil se stavem 0xc0000020 (system byl vypnut)
Naposledy, ked som mala predtym PC zapnuty a funkcny, NOD my zacal vyhadzovat okna, ze mam virusy. Tak som spustila hlbkovu kontrolu diskov proti virusom. Kym kontrola prebiehala, vyhodilo mi, ze mam nejaky vir, a NOD ho zablokoval. Hlbkova kontrola bola hotova na 98% ked som musela odist do prace, tak neviem, co sa potom dialo. Ked som vecer prisla domov, PC bol vypnuty a po zapnuti sa mi stale dookola restartoval. Zrejme mi ten virus znicil Windows. Asi bude treba ho preinstalovat, ze? Ale ako to mam urobit, ked mam v PC virtualny disk D a na nom mam vsetky dolezite veci. Nemoze sa stat, ze by som pri preinstalacii disku znicila aj virtualny? a Pomoze vobec preinstalacia alebo musim disk naformatovat? Prosim o radu. Vopred dakujem
// pridané po 4 minútach od posledného príspevku
Athlon 64, asi 1700 MHZ, 1024 MB pre upresnenie.
|