Ahojte,
kúpil som si túto mašinu
https://www.nay.sk/acer-nitro-n50-620-dg-e2fec-002-cierny a prišla mi už s komplet nainštalovaným windowsom.
Mám s ním ale nejaké problímy a rád by som vašu radu, či je to len windows, aelbo je to harwarová chyba a musím reklamovať.
Občas celý počítač zamrzne. Komplet všetko. Zvuk sa vypne, myška ostane stát na mieste, všetko dead. Nefunguje nič čo stlačím. Ani ALT F4, ani alt+ctrl+del, proste len svieti obrazovka tak ako sa to seklo. Je ejdno či som v prehlaidači, alebo len v textovom dokumente na ploche. (počas hry mi to zatial ešte nikdy nezrobilo.) A jedine môžem manuálne reštartovať.
Skúsil som nainstalovať všetky možné updaty, jak cez windows updater, tak aj cez driver update apku, ale stále mi z času na čas zamrzne len tak, bez nejakeho spoločného menovatela, alebo vyťaženia.
Druhá vec. Na to, že je fungel nový, je trochu hlučný keď zapnem hru. Ale fakt hlučný, nepáči sa mi to, ale neviem či to tak má byť. Môj starý počítač bol rovnako hlučný, ale bol starý, čakal som že toto nebude tak hučať ako lietadlo, keď zapnem hru.
Takže, myslíte, že mám preinštalovať windows, alebo to bude niečo s harwarom?
Ďakujem