Zdravím, nedávno som si zaobstaral herný noťas s týmto systémom, ako používateľ 7čky som tušil že si budem musieť zvykať, a tiež som predpokladal že to zo začiatku nebude poladené tak ako som bol zvyknutý vo Windows 7, po prvom spustení sa zdalo byť všetko v poriadku, avšak problémy nastali časom, jednak musel som v nastaveniach systému vypnúť možnosť Rýchle spustenie, pretože NTB sa choval divne, neviem čomu mám pripisovať tento problem či hardwaru alebo softwaru, ale pri tejto možnosti rýchleho spustenia som NTB musel zapínať na 2x... Po istom dni sa vo Windowse začalo neskutočné narastanie využitia RAMky, stačilo nechať zapnuté sťahovanie zo Steamu a do pár hodín mal systém využité 90% z RAMky, pomohol len reštart... Nedávno sa mi stalo aj to že pri hraní notebook šlape v pohode, krásne, a raz pri prezeraní videa vybehla hláška nVidia Driver stopped responding, udialo sa to po aktualizácii ovladačov grafiky, urobilo to však len raz... a 2x sa mi stalo že systém padol ani nie do Blue screenu proste čierna obrazovka, a nedalo sa nič iné len na tvrdo vypnúť a zapnúť noťas.... chcel by som sa spýtať na vaše postrehy chýb tohto systému, prípadne z vašého okolia, ako to riešiť, za každú odpoveď vopred ďakujem
model ntb: MSI GT72S 6QE-208CZ Dominator Pro CPU: i7 6820HK RAM: 16GB DDR4 GPU: GTX980M SSD: 2x Samsung M.2 128GB v RAIDe HDD: Hitachi 7200rpm 1TB SATA III
|