Zdravím. Mám problém s mojím notebookom. Potom čo ho zapnem, tak beží v poriadku nejakých 10-20 minút, ani nie je nijako pomalý. Potom proste akokeby prestal pracovať. Nezamrzne, no všetko čo mám otvorené, všetky okná a programy sa nedajú zavrieť, ani s nimi pracovať (pritom reagujú na pohyb myšou, keď prejdem napríklad na krížik zatvorenia, tak sa osvetlí

). Taktiež nejdú spustiť nijaké iné programy, nejde vypnúť Windows cez štart ani uspať zavretím NB. Potom, čo viac krát kliknem myšou, tak všetko prestane reagovať (klasicky vyblednú okná, programy a celá obrazovka ako keď bežne prestane pracovať nejaký program), dokonca aj možnosť Ukončiť program ihneď alebo Ukončiť Windows nereaguje.
Pokúšal som sa to vyriešiť cez bod obnovy, posunul som Windows až ku dňu kedy som ho zakúpil, stále má ten problém.
Ale to hlavné je, že cez Núdzový režim a Núdzový režim s použitím siete (tak vám teraz píšem

) mi počítač funguje. No napríklad cez Núdzový režim s povolením videa s nízkym rozlíšením (640×480) a väčšinu ostatným núdzových režimov je to rovnaké, prestane reagovať po 10-20 minút. Tak či nemôže byť problém s nejakým ovládačom, napríklad grafikou, zvukom alebo podobne, že to spôsobuje. Alebo rovno čiastočne nefunkčný hardware.
Notebook mám ešte v záruke, tak by som ho šiel dať reklamovať, len sa chcem spýtať či ešte pre notebook môžem niečo sám spraviť?
Mám Windows 7 Home Premium 64-bit, notebook Lenovo IdeaPad G580 zakúpená na alza.sk
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g580-dark-metal-d355313.htm