Idem instalovat OS na novy notebook. A mam dilemu, ktory. Windows 7 alebo 8? Ktory je lepsi instalovat z hladiska rychlosti, ovladacov, kompatibility s prislusenstvom (aj do buducna)? Som zvyknuta na win7, nemam s nim ziadny problem a vyhovuje, ale zase kazdy ma presviedca na osmicku, zevraj je to do buducnosti lepsie.co radite?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
z hladiska rychlosti je lepsi win 8, z hladiska pouzitelnosti mierne tiez (ma niektore specificke features na ktore si velmi rychlo zvyknes ak ich pouzivas, ako napr. fixnuty alt-tab naspat do fullscreen-u, panel na druhom monitore, mountovanie .iso suborov) + ako tu uz pisali povrava sa ze win9 bude zadarmo upgrade z win8
no z hladiska ovladacov a kompatibility sa hlavne pri notebookoch stava ze vyrobca spristupni ovladace iba pre jeden system a potom pre ten druhy sa musia hladat ovladace po internetoch a ne vzdy to funguje takze sa pozri ze jake ovladace ti vyrobca ponuka na stranke na stiahnutie..