nBXXL - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 63 [ Vyhľadávanie našlo 1874 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Grafické programy   Téma: Flat icons by SKRiPT


Odpovede: 124
Zobrazenia: 3749


vedel by som poprosit ten psd subor? :)

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Inštalaci windowsu na HDD cez druhy PC


Odpovede: 8
Zobrazenia: 211


Kedysi davno som riesil podobny problem (tusim to tiez bolo XP).., riesenim bolo urobit malu particiu na HDD, kam som rozbalil instalacne CD a oznacil som particiu ako bootable.., potom po vlozeni do PC bez mechaniky a funkcneho USB bootu pocitac nastartoval rovno do instalacky

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Dynamicke programovanie - maximalizacia ceny


Odpovede: 2
Zobrazenia: 287


chapem spravne, ze lod sa plavi od najmensich zastavok k najvacsim, zastavky su celociselne (o tomto nikde v zadani nepises == pises iba ze je zadany start a ciel), a cielom je niekde po jej ceste zarobit na "stoparoch"?

jednoduchy pohlad na ulohu by bol: idem po zastavkach, ak na nejakej...

 Fórum: Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média   Téma: Diskusia o seriáloch


Odpovede: 1091
Zobrazenia: 24515


firefly

 Fórum: Poskytovatelia internetu   Téma: Antik rychlosť


Odpovede: 13
Zobrazenia: 562


zalezi aj od toho aky vykonny mas router a ake ine siete su okolo teba a na akom kanali su...., mne sa minule stalo, ze mi z nicoho nic doma wifi znizila rychlost zo standardnych 50Mbps na 3Mbps (mam medzi notebookom a routrom stenu) a to sused nad nami si kupil vykonnejsi router a obe siete boli na...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: odmietnuty pristup win 7 32bit [vyriešené]


Odpovede: 3
Zobrazenia: 112


vyzera to ako hlaska vybehnuta pocas instalacie.. ak ano, tak mas instalacne subory v poriadku?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: firefox problem


Odpovede: 9
Zobrazenia: 234


tie fingerprinty su verejne neviem preco to zakryvas prave podla toho sa da overit ci mas dobry certifikat..., ale podla tych poslednych 3 bytov to vyzera tak ze hej.., takze problem bude v chybajucich root CA certifikatoch ako vravi kralicek... robi to to aj v IE/Chrome? lebo firefox ma vlastny zdr...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: firefox problem


Odpovede: 9
Zobrazenia: 234


z tohto obrazka vieme tak akurat nic... klikni na tlacitko view certificate a hod screenshot odtial nech vidime co za certifikat sa ti to snazi podstrcit..

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Windows 8 - všetko


Odpovede: 739
Zobrazenia: 19237


legalnost softwaru vobec nezavisi od toho ci zan clovek zaplatil, zavisi to iba od licencnych podmienok...., napr. ja ako student mozem legalne vyuzivat vacsinu verzii windows-u bez toho aby som za ne platil..., s tym ze musim dodrzat licencne podmienky (ak spravne chapem tak u mna je to tak ze nema...

 Fórum: Ostatné grafické karty   Téma: Dobre stranky na porovnanie GK


Odpovede: 8
Zobrazenia: 404


ked uz obnovujeme rok a pol staru temu..., na mobilne grafiky existuje notebookcheck.net spomenuty v prvom poste

 Fórum: Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média   Téma: Diskusia o filmoch


Odpovede: 1471
Zobrazenia: 29278


teraz aby som si pozrel tu Budapest.., lebo prave Interstellar mal zvukove spracovanie dost genialne, cakal som ze dostane skor za zvuky Oscara ako za vizualne efekty (aj ked ta cierna diera bola filmovy unikat no..)

 Fórum: Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média   Téma: Diskusia o filmoch


Odpovede: 1471
Zobrazenia: 29278


dejovo je to podla epizod (epizoda 3 sa odohrava niekolko rokov pred 4-kou), ale lepsie je to pozerat podla roku nakrucania... (IV, V, VI, I, II, III)

 Fórum: Ostatné programy   Téma: defragmentácia [vyriešené]


Odpovede: 15
Zobrazenia: 394


hlavne tie veci co realne pomaha defragmentovat (systemove subory) ti nedovoli system defragmentovat za jeho behu... defragmentaciu je najlepsie robit tak, ako ju robi windows vista+ kazdy tyzden automaticky bezstarostne....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Práca so súborom


Odpovede: 10
Zobrazenia: 204


regexp-y su mega overkill na takuto ulohu.. cela pointa je zapisat asociativne pole do suboru, netreba robit search & replace,
also, ked uz chceme pouzivat nejaky standardizovany format, tak preco ini, ku ktoremu sice existuje v php funkcia ktora ho cita do assoc array-u ale nie funkcia, ktora ...

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


ak chces viac miesta na persistent storage, (asi najjednoduchsi) postup bude zmazat subor casper-rw, zmensit FAT32 particiu na tom USB kluci a vytvorit vedla nej ext4 particiu, ktoru nazves casper-rw.., viac info tuna: http://askubuntu.com/questions/138356/how-do-i-get-a-live-usb-to-use-a-partition-...

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


well.., unetbootin pravdepodobne ten kluc naformatoval na FAT32, ktory ma limit na velkost suboru 4GiB co je zhruba 4.29 GB

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


1. ano
2. max. mozes nastavit tolko, kolko sa ti (spolu s rozbalenym ISO suborom ubuntu) mesti na USB kluc...., ak chces ten usb kluc pouzivat aj na nieco ine, tak si tam este nechaj nejake volne miesto.. :)

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Problem po instalacii Kubuntu 13.04 [vyriešené]


Odpovede: 12
Zobrazenia: 268


ja tam vidim nVidia nForce 610M co suhlasi s GeForce 7000M... co je hodne stara grafika a najnovsia verzia drivru nvidia na nej nepojde (void-ov navod zahrna instalaciu z ppa xorg-edgers, v ktorom su najnovsie verzie vsetkeho vzdy), treba instalovat niektoru zo starsich kompatibilitnych verzii (v ub...

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


lili je instalator, ktorym to hodis na usb-cko, tak isto ako unetbootin, obidva vedia vytvorit perzistentne usb-cko aj z ubuntu, aj z fedory...
fedora, alebo ubuntu su live CD.... ak sa ti ubuntu paci, tak zostan pri ubuntu...,

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


stahni si unetbootin a vyklikaj si to.. nie je to nic tazke

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Problem po instalacii Kubuntu 13.04 [vyriešené]


Odpovede: 12
Zobrazenia: 268


pravdepodobne zly driver na graficku kartu..., skus nastartovat s vesa driver-om, v bootloader-i (netusim ci kubuntu pouziva grub alebo syslinux) sa skus dostat do edit boot options a dopisat tam
Citácia:
nomodeset xforcevesa
a potom ked bude nainstalovane doinstalovat spravny driver...

 Fórum: Ostatné operačné systémy   Téma: Live CD


Odpovede: 17
Zobrazenia: 354


s kazdym live CD prides o nastavenia po restarte ak nemas HDD.., konfiguraky, nainstalovane aplikacie apod. veci sa totizto nemaju kam ulozit (CD su read only), tak sa ukladaju do RAM-ky, ktora sa precisti pri restarte....
ak si nahras to ubuntu live CD na USB kluc, vies si tam vytvorit tzv. "p...

 Fórum: Video programy   Téma: Sekanie streamov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 140


aj 5Mb/s by na vacsinu stream-ov do 720p malo stacit....., skor by som to tipoval, ze je ten stream pretazeny... pri free streamoch sa to stava uplne bezne.., keby napr. ten stream mal bitrate 2Mbps a oni mali 1Gbps linku, staci 500 ludi a maju to pretazene......

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky prehliadac pouzivate?


Odpovede: 325
Zobrazenia: 23736


hm... ja som prave kvoli mnozstvu kariet presiel pred rokom a pol z firefox-u na chrome, lebo firefox bol vtedy este jednothread-ovy a ked dosiahol 2GB RAM tak to zacalo byt nechutne pomale
a to nemavam ani 150 kariet otvorenych..., iba tak 3 okna po 30 tab-ov... (som student s pracou na polovicny u...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: STUBA SvF


Odpovede: 2
Zobrazenia: 521


so SvF skusenosti nemam, chodim na matfyz.., ale moj osobny nazor je, ze hocijaka skola sa da spravit aj ak si celu strednu skolu preflakal..., podstatne je, ako velmi sa dokazes prinutit ucit sa teraz a ako velmi na to mas (nie kazdy ma rovnaku rychlost chapania novych veci)..., napr. ja som stredn...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: facebook a php


Odpovede: 4
Zobrazenia: 294


facebook ma celkom fajnu dokumentaciu svojich API, staci citat tam...
ak som spravne pochopil.., chces zo svojej stranky post-nut link na novy clanok na FB?: https://developers.facebook.com/docs/php/howto/postwithgraphapi/4.0.0
a chces mat na svojej stranke share button: https://developers.facebook....

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Ake narocne je preinstalovat na serveri php?


Odpovede: 6
Zobrazenia: 264


je to PHP.. upgrade by pravdepodobne nebol problem.. (ak je to windows server, tak len nainstalovat novu verziu, ak linuxovy server, tak zistit, ci existuje package pre distribuciu ktora tam bezi, ak nie, tak skompilovat zo zdrojakov)..., ale v PHP je tona backwards incompatible zmien uz len v ramci...

 Fórum: Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média   Téma: Diskusia o seriáloch


Odpovede: 1091
Zobrazenia: 24515


flashforward sa rozbiehal dost pomaly (rovnako ako agents of shield a breaking bad, do 10. dielu som to 2x prestal pozerat), potom ked sa to rozbehlo tak som hltal diel za dielom :)

better call saul ma uz aj druhy diel "mijo", ktory mna osobne zaujal viac ako ten prvy...., uvidime ako sa ...

 Fórum: Novinky   Téma: 4K PS4 a X1


Odpovede: 12
Zobrazenia: 396


medzi PS1 a PS2 bol rozdiel 5 rokov, medzi PS2 a PS3 bol rozdiel 6 rokov, medzi PS3 a PS4 bol rozdiel 7 rokov... ak to bude takto pokracovat, tak 8 rokov vyzera ako rozumny odhad..., osobne by som bol ale rad za castejsi refresh...., obzvlast ked uvazime ze nie len poslednych par rokov predoslej gen...

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: Z1C Insufficient storage available


Odpovede: 2
Zobrazenia: 80


napr. dnes pri instalacii aktualizacii GSam Battery Monitor, OpenVPN Connect, Shazam, Terminal Emulator, TV Guide sa updatli bez problemov, pri update Chrome Browser, Facebook, Google Drive, Google Play Games, Google Play Movies & TV, Maps, Spotify, YouTube pise danu hlasku.., tiez pise ked chce...
Stránka: 1 z 63 [ Vyhľadávanie našlo 1874 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF