weroro - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 186 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8


Odpovede: 1
Zobrazenia: 95


Na meta charset nezáleží. Je potrebné mať aj daný súbor uložený v kódovaní, ktoré je zadané v meta charset.
Takže súbor je potrebné uložiť v UTF-8 (často ako UTF-8 without BOM) a zadať meta charset UTF-8.

V niektorých prípadoch, dokonca záleží aj na tom, aké kódovanie posiela server meta hlavičke.
...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Premenovanie tagov v xml súbore


Odpovede: 10
Zobrazenia: 316


Už ti bolo poradené.

Aký používaš aktuálne editor na úpravu?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: steam bot cez html


Odpovede: 1
Zobrazenia: 79


Kód, ktorý si postol je síce javascript ale je určený pre NODE.js a v prehliadači to nespustíš.

Príápadne to ešte môžeš z build-iť cez webpack, grunt alebo niečo podobné. Potrebuješ mať však nainštalované balíčky z require, kvôli závislostiam.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Úprava CSS


Odpovede: 6
Zobrazenia: 277


martinius96 : Otvor si v prehliadači vývojárske nástroje (F11, prípadne klikni niekde do stránky pravým tlačidlom myši a vyber preskúmať prvok) a refreshni. Defaultne je totiž nastavené, že sa vypne cache (vyrovnávacia pamäť). Vtedy by sa mali zmeny prejaviť.

void : w3schools je zlý zdroj informá...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: html adresa - cut string [vyriešené]


Odpovede: 14
Zobrazenia: 191


unset(array[0]) : Rozbíjať reťazec na pole je neefektívne a môže to byť aj pamäťovo náročné.


<?php $url = 'http://www.nieco.sk/estenieco/daco.php';$parsed = parse_url($url);$newUrl = $parsed['scheme'] . '://' . $parsed['host'];print_r($newUrl); // http://www.nieco.sk      

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: HTML5 - canvas


Odpovede: 2
Zobrazenia: 114


Musíš vytvoriť dva canvasi. Druhý canvas môžeš umiestniť do prvého, je to jeden z best practice.

Napr. https://html5.litten.com/using-multiple-html5-canvases-as-layers/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Float a inline


Odpovede: 1
Zobrazenia: 112


Som na tvojom webe cca o pol 11 večer a web mi bliká biela/čierna.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: pripocitavanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 165


http://kod.djpw.cz/yklc

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: kontrola fomruláru


Odpovede: 7
Zobrazenia: 274


Ak upravím pôvodný kód http://kod.djpw.cz/xtkc

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ajax pri načítaní stránky


Odpovede: 7
Zobrazenia: 217


Daj odkaz na živú ukážku a cestu k tomu TXT

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Z-Index


Odpovede: 2
Zobrazenia: 188


Značke <header> nastav v css overflow:hidden

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: href ci ine atributy z iframe


Odpovede: 7
Zobrazenia: 156


Javascript vie k obsahu iframe pristupovať z bezpečnostých dôvodov iba v prípade, že je obsah iframe načítavaný z rovnakej domény ako stránka samotná.
iframe obsahuje atribút src do ktorého sa zadáva url adresa inej stránky, ktorej obsah sa v iframe zobrazí. Ak je v danej stránke zobrazovanej cez if...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: YT video stále na stránke


Odpovede: 3
Zobrazenia: 169


Nastav tomu embedu v CSS position:fixed;

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Zmenšenie kódu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 238


Hatto: Dosť dobré. :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Zmenšenie kódu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 238


Ja ťa nebudem kritizovať, lebo ty sám postupom času zistíš, že to čo robíš nie je zrona optimálne. Ale to je vývoj. :)

Tu máš takúto zverinu:
/** @type {HTMLElement} */
    var openedSection = null;

    /**
     * @param {string} sectionName
     */
    function showHideSection(sectionName) {

  ...

 Fórum: Jedlo, pitie a varenie   Téma: aky alkohol pijete?


Odpovede: 563
Zobrazenia: 15528


Presne tak, je to vedľa EDISu.

 Fórum: Jedlo, pitie a varenie   Téma: aky alkohol pijete?


Odpovede: 563
Zobrazenia: 15528


V Beervane mi nejak nechutí, na 7 schode na námestí je to o inom. Mám rád Clock a tam ho dostaneš aj s bonusom (ak chceš). Týpek čo tam totiž robí, pivom žije a vie o ňom brutálne veľa vecí a je to aj celkom zaujímavé, hlavne aj to jeho podanie.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Video Script


Odpovede: 9
Zobrazenia: 287


Možno, že je ten stream vo formáte, ktorý sa nedá na webe prehrať ale VLCčku to nevadí.
btw: tá tvoja IP v prvom príspevku mi nefunguje.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Video Script


Odpovede: 9
Zobrazenia: 287


Skús nejaké hotové riešenie ako jwPlayer.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setTimeOut v javascript FOR loope [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 206


Urob to rekurzívne:

var openedTabs = 0;var maxTabs = Result.length;var delay = 2000;function automaticTabOpener() {    if (openedTabs < maxTabs) {        chrome.tabs.create({"active": false, url: myLink + Result[openedTabs] + '&srch=GO'});        setTimeout(automaticTabOpener, delay);        o...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: BANNER v HTML5


Odpovede: 3
Zobrazenia: 200


Google Web Designer

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dlha www adresa a jej schovanie


Odpovede: 25
Zobrazenia: 561


Toto nerob: $rozdelena_linka = wordwrap($zaznam["link"], 50, "\n", true); nebude sa na to dať kliknúť.

Tú triedu pridáš takto:
$zaznam["link"] = eregi_replace("(^| |>)(www([.]?[a-zA-Z0-9_/-?])[^< ]*)", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\" class=\"orezanie-dlhej-adresy\">\\2</a>", $zaznam["...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dlha www adresa a jej schovanie


Odpovede: 25
Zobrazenia: 561


Ak to takto skracuješ na strane PHP, môje riešenie nepotrebuješ.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dlha www adresa a jej schovanie


Odpovede: 25
Zobrazenia: 561


Pridaj do toho môjho CSS tento riadok:
Kód:
vertical-aligntext-bottom

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dlha www adresa a jej schovanie


Odpovede: 25
Zobrazenia: 561


Pokiaľ chceš mať text napr.:
Lorem ipsum dolor sit amet www.nejaka-totalne-dlha-adresa-s-extra-brutal-mega-vela-parametrami.get consectetur adipiscing elit. 
a v ňom skrátiť adresu na takýto tvar:
Lorem ipsum dolor sit amet www.nejaka-totalne... consectetur adipiscing elit. 
a zároveň zachovať ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dlha www adresa a jej schovanie


Odpovede: 25
Zobrazenia: 561


Dulius : Ak ti samotny overflow: hidden zobrazuje bodky, tak je to asi iba tvojim prehliadačom. Bodky je treba zadefinovať.

Toto je riešenie pre baumax a:
.orezanie-dlhej-adresy{    width: 180px;    display: inline-block;    white-space: nowrap;    overflow: hidden;    text-overflow: ellipsis;}&n...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Jquery - progress bar - while / for


Odpovede: 5
Zobrazenia: 209


Lessik: Pri použití akéhokoľvek cyklu, nezaznamená žiadny progress. Proste sa to vykoná tak rýchlo, že bude vidieť iba stavy 0 a 100, nič medzi tým.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ajax problem s DataType [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 331


dataType sa zadáva mimo objektu data, čiže by si to mal mať

Kód:
$.ajax({
    type: 'POST',
    url: ajaxurl,
    data: {
        action: "estform",
        amount: formData
    
},
    dataType: "text"
}) 

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ako vycentrovat 3 divy v jednom dive


Odpovede: 7
Zobrazenia: 290


Ukážka http://kod.djpw.cz/btzb-

tu je zdroj http://kod.djpw.cz/btzb

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ako vycentrovat 3 divy v jednom dive


Odpovede: 7
Zobrazenia: 290


<!doctype html><meta charset="utf-8"><title>test</title><style type="text/css">    html,*,body {        box-sizing:border-box;        margin:0;        padding:0;    }    body {        font: 16px sans-serif;    }    .page-wrapper {        width:70%;        margin:auto;    }    .container {        pa...
Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 186 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF