[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.07.09
Prihlásený: 14.10.09
Príspevky: 9
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 14.10.2009 11:14 | výpis textu z textového súboru

ahoj mám taký problém....mám skript
Kód:
<?php
 $myFile = "new_forum.txt"; 
 $fh = fopen($myFile, 'r'); 
 $theData = fread($fh,5);
 fclose($fh);
 echo $theData;
 ?>

skúšal som aj toto
..
Kód:
<?php
 $myFile = "new_forum.txt"; 
 $fh = fopen($myFile, 'r'); 
 $theData = fread($fh);
 fclose($fh);
 echo $theData;
 ?>
ale nič ..[code]


Offline

Užívateľ
Užívateľ
výpis textu z textového súboru

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 14.10.2009 11:47 | výpis textu z textového súboru

jak ze nic, pouzi napr. tento skript
Kód:
<?php
$myFile = "subor.txt";
$fh = fopen($myFile, 'r');
$theData = fread($fh, filesize($myFile));
fclose($fh);
echo $theData;
 ?>


a tam kde budes mat subor,kde je tento skript, tak v tej istej zlozke maj aj subor subor.txt alebo ked chces ho mat inde tak si jednoducho zmenis cestu v premennej $myFile


Offline

Užívateľ
Užívateľ
výpis textu z textového súboru

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 14.10.2009 16:44 | výpis textu z textového súboru

Kód:
 echo file_get_contents('new_forum.txt');


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.07.09
Prihlásený: 14.10.09
Príspevky: 9
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 14.10.2009 17:50 | výpis textu z textového súboru

dik zaradu vyskúšam to :D


 [ Príspevkov: 4 ] 


výpis textu z textového súboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis textu z textového súboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

374

13.10.2009 16:40

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis do iframe z textoveho pola

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

431

23.06.2007 17:18

megdesign

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kodovanie textoveho suboru

v Ostatné programy

4

193

25.03.2010 0:12

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie textoveho suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

236

12.05.2012 22:18

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hra z textoveho suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

155

19.04.2017 7:04

domiha

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia textoveho suboru v PHP

v PHP, ASP

1

277

08.08.2011 17:25

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordress import clankov z textoveho suboru

v Redakčné systémy

1

377

24.06.2011 15:19

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ načítavanie z textového súboru atď..

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

378

30.12.2011 17:03

head0r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# čítanie jedného riadka z textového súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

181

27.06.2014 14:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zo súboru

v Ostatné programy

1

377

26.03.2007 23:32

Itanium

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textu podla vybranej polozky v selecte

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

266

06.02.2010 22:41

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis zo suboru xml do html

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

904

19.06.2007 18:48

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] Výpis zo súboru do pola

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

251

05.11.2012 20:53

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena textu a zanechani pozice v textu

v PHP, ASP

4

348

01.08.2009 21:26

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prispôsobenie textového okienka...

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

293

08.08.2011 19:35

S-player

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pisanie do textoveho pola pomocou ajaxu

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

258

10.08.2009 10:57

awtt



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF