Tak dneska ráno som sa posnažil tento moj
problemik kompletne
vyriešiť a aj sa to
podarilo.Ešte keď mi išiel systém som stiahol a pustil OCCT na zaťaženie cpu.Test prebehol v poriadku ako to bolo vidno aj na grafoch.
Nič zvláštneho,eploty stúpali pravidelne,napájanie bez akých koľvek výkyvov.Pc nezamrzol čiže procesorom to nebolo.Ďalej som skúšal testíky na hdd,DriveSitter nezaznameal žiadne riziko ani nič podobného.Ďalej som išiel na grafiku.V 3DMarku moja grafika HD2600XT mala predpísané skóre žiadne zaváhanie zo strany karty.Pre zmenu som nechal bežať ešte potom aj RTHDRIBL,teplota stúpala ale žiadne zamrznutie.Mohol som teda povedať že tento problém nevznikol zatial vadou hdd,cpu a ani grafikou.Ostávalo mi viacmenej teda len teda ramka alebo doska.Po testoch som zapol Race Driver GRID kde sa mi pravidelne stávalo že hra zamrzla a snou aj celý pc.Reštartoval som pc a vložil do mechaniky Memtest 86,test prebehol v poriadku žiadne chybné hlásenia.Vyradil som teda už aj ramku a jedine mi ostávala teda základná doska.Po tíchto testoch sa mi už ale nepodarilo dostať do systému.Vyhadzovalo mi viaceré hlásenia.Nedalo sa nabootovať žiadny disk,nenachádzalo žiadne mechaniky a ani hdd,zamrzávanie pri prvom bootovacom okne.Rozhodol som sa teda že si zbehnem po pár komponentov a skúsim ich povymienať.Okrem cpu a dosky a nového zdroja som vymenil takmer všetko a hlásenia pretrvávali.Kedže mi nešlo sa dostať do winu,skúsil som naištalovať Vistu.Inštalačka po hodine stála na mieste,skúsil som nainštalovať XP no tá mi vyhodila chybu s bluescreenom.Na 90% som teda presvedčený že mi odišla práve doska.Možno to ale aj predpokladať z toho koľko stála a akej značky je.
Týmto príspevkom by som sa Vás teda ale aj chcel opýtať či poznáte a máte dobré skúsenostami s nie moc predraženými ale zase spoľahlivými a kvalitnými doskami pre sockety AM2.