Čaute, mám problém so vstupom do BIOSu (alebo UEFI?). Kúpil som SSD M.2 970EVO 500GB, dosku mám MSI Z390-A PRO. V PC mám viac HDD, ale na M.2 som nainštaloval WIN10. Teraz Win nabehne naozaj rýchlo, ale ak mačkám pri štarte DEL, príp. F11 - tak sa nič nestane. Čierna obrazovka, nič nenabieha. Iba svieti kontrolka, že je to pod prúdom. Źeby bežal disk - nič , kontrolka ani neblikne. Keď zmačknem vypínač, ihneď PC vypne. Keď ale nechám PC normálne nabiehať, Win nabehne normálne. Skúšal som aj vypnúť FastBoot, ale stále rovnako. Skúšal som aj cez WIN ( cez nastavenia-obnovenie-rozšírené spustenie-reštart-a neskôr výber zmena firmeru UEFI), ale výsledok po reštarte je rovnaký - iba čierna obrazovka bez aktivity. Vlastne nepotrebujem nutne do Bios, ale keď by som chcel napríklad nabootovať z DVD, tak práve cez F11 sa to nepodarí - lebo nabehne iba čierna obrazovka bez akejkoľvek aktivity. Aj som chvíľu čakal, že sa to "spamätá", že čo vlastne chcem, ale nie. Bola by nejaká rada? Vopred vďaka za Váš čas a hlavne za pomoc - radu.
|