[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 27.09.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 01.06.2008 23:41 | Vlozenie reklamy do readarticle .

Urcite poznate PHP fussion . No a potrebujem , aby sa pod kazdy vytvoreny clanok automaticky vlozila reklama .

Subor na clanky je readarticle.php
Kód:
<?php
/*---------------------------------------------------+
| PHP-Fusion 6 Content Management System
+----------------------------------------------------+
| Copyright © 2002 - 2006 Nick Jones
| http://www.php-fusion.co.uk/
+----------------------------------------------------+
| Released under the terms & conditions of v2 of the
| GNU General Public License. For details refer to
| the included gpl.txt file or visit http://gnu.org
+----------------------------------------------------*/
require_once "maincore.php";
require_once "subheader.php";
require_once "side_left.php";
require_once INCLUDES."comments_include.php";
require_once INCLUDES."ratings_include.php";

if (!isset($article_id) || !isNum($article_id)) fallback("index.php");
if (!isset($rowstart) || !isNum($rowstart)) $rowstart = 0;

$result = dbquery(
   "SELECT ta.*,tac.*, tu.user_id,user_name FROM ".$db_prefix."articles ta
   INNER JOIN ".$db_prefix."article_cats tac ON ta.article_cat=tac.article_cat_id
   LEFT JOIN ".$db_prefix."users tu ON ta.article_name=tu.user_id
   WHERE article_id='$article_id'"
);
$res = 0;
if (dbrows($result) != 0) {
   $data = dbarray($result);
   if (checkgroup($data['article_cat_access'])) {
      $res = 1;
      if ($rowstart == 0) $result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."articles SET article_reads=article_reads+1 WHERE article_id='$article_id'");
      $article = stripslashes($data['article_article']);
      $article = explode("<--PAGEBREAK-->", $article);
      $pagecount = count($article);
      $article_subject = stripslashes($data['article_subject']);
      $article_info = array(
         "article_id" => $data['article_id'],
         "user_id" => $data['user_id'],
         "user_name" => $data['user_name'],
         "article_date" => $data['article_datestamp'],
         "article_breaks" => $data['article_breaks'],
         "article_comments" => dbcount("(comment_id)", "comments", "comment_type='A' AND comment_item_id='".$data['article_id']."'"),
         "article_reads" => $data['article_reads'],
         "article_allow_comments" => $data['article_allow_comments']
      );
      render_article($article_subject, $article[$rowstart], $article_info);
      if (count($article) > 1) {
         $rows = $pagecount;
         echo "<div align='center' style='margin-top:5px;'>\n".makePageNav($rowstart,1,$rows,3,FUSION_SELF."?article_id=$article_id&amp;")."\n</div>\n";
      }
      if ($data['article_allow_comments']) showcomments("A","articles","article_id",$article_id,FUSION_SELF."?article_id=$article_id");
      if ($data['article_allow_ratings']) showratings("A",$article_id,FUSION_SELF."?article_id=$article_id");
   }
}
if ($res == 0) redirect("articles.php");

require_once "side_right.php";
require_once "footer.php";
?>



Ked kod reklamy vlozim uplne hore , tak sa mi aj na webe zobrazi uplne hore - tam kde je teraz google reklama , a nie nad clankom .

Chcel by som , aby to vyzeralo dajako takto - http://www.zabava.in/readarticle.php?article_id=517 , ale nechcem to tam pridavat rucne . Poradili by ste mi , kam ten odkaz vlozit ? Dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vlozenie reklamy do readarticle .

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 02.06.2008 8:33 | Vlozenie reklamy do readarticle .

ten kod si vlož do theme.php do function render_article niekde na spodok nad info_line,
presnejšie nepopíšem, záleží to na použitom theme


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 27.09.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 02.06.2008 13:48 | Vlozenie reklamy do readarticle .

mokus píše:
ten kod si vlož do theme.php do function render_article niekde na spodok nad info_line,
presnejšie nepopíšem, záleží to na použitom theme


Vdaka za snahu , ale vobec neviem kam to dat . Tu je ta cast render_article a nech to vlozim kamkolvek , aj tak najde chybu . Poprosim niekoho , kto to vie , aby mi ukazal , kam to vlozit . Dakujem .


Kód:
function render_article($subject, $article, $info) {
   
global $locale;
   
   echo "<table class='border2' cellspacing='0' width='100%' cellpadding='3'><tr>";
   echo "<td class='panel'><img align='right' border='0' src='".THEME."images/bevel.gif' ALT='pozadie'>$subject</td>";
   echo "</tr></table>";
   echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' class='border'><tr>";
   echo "<td><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr>";
   echo "<td class='main-body'>".($info['article_breaks'] == "y" ? nl2br($article) : $article)."";
   echo "</td></tr></table>";
   echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr>";
   echo "<td class='news-footer'>".articleposter($info)."</td>";
   echo "<td height='24' align='right' class='news-footer'>";
   echo openform("A",$info['article_id']).articleopts($info,"&middot;").closeform("A",$info['article_id']);
   echo "</td></tr></table></td><tr></table>\n";
}

// Open table begins
function opentable($title) {
   echo "<table width='100%' cellpadding='2' cellspacing='0' class='border2'>";
   echo "<tr><td class='panel'>";
   echo "<img align='right' border='0' src='".THEME."images/bevel.gif' ALT='pozadie'>$title</td></tr></table>";
   echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' class='border'><tr>";
   echo "<td class='main-body'>\n";
}

// Close table end
function closetable() {
   echo "</td></tr></table>\n";
}

function openside($title) {
   echo "<table bgcolor='#8D8D8D' border='0' style='border: 1px solid #3F5A7F' cellspacing='0' width='100%' cellpadding='2'><tr>";
   echo "<td width='100%' class='panel'>";
   echo "<img align='right' border='0' src='".THEME."images/bevel.gif' ALT='pozadie'>$title</td></tr>";
   echo "<tr><td bgcolor='#AAAAAA' class='side-body' width='100%'>";
}

function closeside() {
   echo "</td></tr><tr><td class='panel2' width='100%'>";
   echo "</td></tr></table>";
   tablebreak();
}

function opensidex($title,$open="on") {
   $boxname = str_replace(" ", "", $title);
   $box_img = $open == "on" ? "off" : "on";
   echo "<table bgcolor='#8D8D8D' border='0' style='border: 1px solid #3F5A7F' cellspacing='0' width='100%' cellpadding='0'><tr>";
   echo "<td width='100%' class='panel'>";
   echo "<img src='".THEME."images/panel_$box_img.gif' name='b_$boxname' alt='' onclick="javascript:flipBox('$boxname')">$title";
   echo "</td></tr>";
   echo "<tr><td bgcolor='#AAAAAA' class='side-body'width='100%'>";
   echo "<div id='box_$boxname'".($open=="off" ? "style='display:none'" : "").">\n";
}


function closesidex() {
   echo "</div></td></tr><tr><td class='panel2' width='100%'>";
   echo "</td></tr></table>";
   tablebreak();
}

// Table functions
function tablebreak() {
   echo "<table width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0'><tr><td height='8'></td></tr>
 </table>\n";
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vlozenie reklamy do readarticle .

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 02.06.2008 18:01 | Vlozenie reklamy do readarticle .

tak napríklad skús takto, ale nedal si sem kod tvojej reklamy, a ten musí byť správne zapísaný, inak ti to bude hádzať chybu
Citácia:
function render_article($subject, $article, $info) {

global $locale;

echo "<table class='border2' cellspacing='0' width='100%' cellpadding='3'><tr>";
echo "<td class='panel'><img align='right' border='0' src='".THEME."images/bevel.gif' ALT='pozadie'>$subject</td>";
echo "</tr></table>";
echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' class='border'><tr>";
echo "<td><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr>";
echo "<td class='main-body'>".($info['article_breaks'] == "y" ? nl2br($article) : $article)."";
echo "</td></tr></table>";

echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr><td>";
echo "TVOJA REKLAMA";
echo "</td></tr></table>";

// môžeš aj takto:
echo "<div width='100%'>";
echo "TVOJA REKLAMA";
echo "</div>";

//prípadne takto:
?>
<div width='100%'>TVOJA REKLAMA</div>
<?php


echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr>";
echo "<td class='news-footer'>".articleposter($info)."</td>";
echo "<td height='24' align='right' class='news-footer'>";
echo openform("A",$info['article_id']).articleopts($info,"&middot;").closeform("A",$info['article_id']);
echo "</td></tr></table></td><tr></table>\n";
}

prirodzene naraz použi len jednu variantu
a nie som si celkom istý či sa to bude zobrazovať pod článkom, treba odskúšať


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 27.09.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 02.06.2008 21:41 | Vlozenie reklamy do readarticle .

Velmi pekne dakujem . Uz to funguje . Ten prvy sposob vyhadzoval chybu , ale etn posledny funguje . Dakujem za pomoc

EDIT : Ospravedlnujem sa za bordel , ktory som sposobil kopirovanim zdrojaku .


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vlozenie reklamy do readarticle .

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 03.06.2008 9:11 | Vlozenie reklamy do readarticle .

čo sa týka zdrojakov, stačilo uviesť o aký vzhľad sa jedná, a čo sa týka tej chyby, teraz je mi už jasné aký kód tam vkladáš, napokon som ťa na to aj upozorňoval, že to treba správne zapísať,
tvoj kód reklamy obsahuje úvodzovky, ktoré treba pre tento spôsob zápisu upraviť,
aj keď ti prirodzene ten tretí spôsob zápisu funguje, nie je to to správne "orechové"


 [ Príspevkov: 6 ] 


Vlozenie reklamy do readarticle .



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vloženie obrázku.

v Správy pre vedenie fóra

26

3785

13.10.2006 21:44

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vloženie obrazku

v Redakčné systémy

1

356

20.08.2007 20:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

reklamy

v Sieťové a internetové programy

2

78

15.03.2015 13:28

rapid200

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reklamy

v Sieťové a internetové programy

4

101

26.10.2014 22:13

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reklamy, reklamy, reklamy

v Siete

4

160

11.06.2017 8:15

vaci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reklamy

v Sieťové a internetové programy

3

118

27.03.2017 10:52

M0f0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

reklamy

v Antivíry a antispywary

7

577

30.07.2009 21:19

tma24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reklamy

v Antivíry a antispywary

5

131

20.11.2014 19:21

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vlozenie do stranky

v Ostatné

6

722

05.07.2007 13:57

itsgoingd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyskakujuce reklamy

v Antivíry a antispywary

12

2817

21.08.2013 21:06

Ageiris

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podivné reklamy

v Sieťové a internetové programy

2

159

07.09.2012 15:20

mag19981

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ICQ reklamy

v Sieťové a internetové programy

17

701

25.07.2007 17:03

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

alfa reklamy

v Ostatné

2

196

03.04.2012 19:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hviezdne reklamy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

45

3961

18.09.2011 21:58

peto672

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vtipne reklamy

v Krčma

18

932

09.07.2012 11:37

miker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Naskakujúce reklamy

v Bezpečnosť a firewally

4

739

09.03.2008 16:55

Enermax



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF