pouzivat vlastny font je z principu somarina... stahovanie fontov zo stranok automaticky zamietam, lebo v minulosti (ak nie aj v sucastnosti) to bola vyhladavana cesta k napadnutiu pocitaca
da sa to.. citajte ten clanok ale mne to nikdy nefungovalo, nikdy mi neslo spravit ten eot subor nepoouzivat zbytocne ine fonty kao su tie zakladne ked uz tak, tak male plochy a to riesit napr obrazkom
Ak už chceš mať text písaný vlastným fontom, jedna zo skutočne použiteľných metód je sIFR.
To vkladanie fontu, ktoré si uviedol je už z princípu blbosť. Výhoda sIFRu je v tom, že sa ten text dá normálne kopírovať (ako text) a ak niekto nemá nainštalovaný flash, tak sa mu ukáže textová alternatíva.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
sIFR používam aj ja, veľmi dobré je to Ale niečo mi tam minule nešlo, tak som našiel ešte voľačo lepšie, ak by niekto chcel. Teda lepšie je to v tom, že je väčšia pravdepodobnosť naraziť na človeka, ktorý bude mať zapnuté obrázky ako flash.
Hej, generovanie obrázkov pomocou PHP, druhá možnosť.
Ale aj s tým sú občas problémy a je to obrázok, nie text.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.