Valentines Day - need helpČaute všetci Moja milá žienka mi pred pár týždňami tak milo a nenápadne naznačila (rozumej oznámila), že na Valentína si dáme niečo, čo sami vyrobíme a čo nebude veľa stáť. A malo by to byť z lásky. Takže úloha je jasná Keďže za dva dni je to tu a ja nemám ani ŠAJNU, čo asi tak vymyslieť, čakám dáke rady od skúsených romantikov Díky ! Sprav jej decko ked je taka mudra Sprav jej decko ked je taka mudra Mission Accomplished Tak v tom pripade mas problem zalezi v com si ako zrucny a aky ma ona vkus mozes jej nieco nakreslit, resp. uplacat z hliny volaco, alebo nieco vyrobit, podla toho co by sa vam/jej hodilo do bytu.. Keď by si robil niečo z hliny prosím pošli fotku toho sem To by som si tiež pozrel Tak nahodou som chodil 4 roky do umeleckej skoly a na kruhu sme sa ucili tocit roznu keramiku, ale za dva dni to asi nedas Nejaky hrncek alebo dzbanik, ktory by si sam naglazoval nejak pekne...to ale do dvoch dni nestihas zrejme Ja by som niečo navaril... ale zrejme si chcete dať niečo trvácne ak ta nič nenapadne tak nakresli niečo ak vieš kresliť serve na valentína, zoberte staré niekam na cháles, kúpte jej ružu a pekne sa navoňajte ... lásku treba dávať celý rok a nie sa snažiť jeden deň v roku... alebo ju prekvap a nedaj jej nist. alebo sa na den rozit a potom sa vrat a mas pokoj. prečo slávime cudzie sviatky aby zarábali obchodníci tak nejak... debilny komercny pseudosviatok. ...
Valentines Day - need help |