XOLOO - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 57 [ Vyhľadávanie našlo 1687 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Mobilna aplikacia na obrazovke notebooku


Odpovede: 7
Zobrazenia: 423


https://www.vysor.io

 Fórum: Počítačové hry   Téma: World of Warcraft


Odpovede: 214
Zobrazenia: 8564


Minule som pozeral video za kolko dni padli bossovia v raidoch, od otvorenia daneho raidu. Za starych ciast to kludne boli aj 3 mesiace (last boss) niekedy az ked vysiel novy velky patch. Od cias pandy ziadneho last bossa neprogressovali top guildy dlhsie ako dva dni, ved vtedy mali aj historicky n...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku?


Odpovede: 121
Zobrazenia: 4668


Mas pravdu, zle som to opisal, ked si to po sebe citam.
Aby si bol v obraze, tak nechodili na cvicenia predmetu predchadzajuceho semestra, kde sa tie zaklady, ktore mlady doktorant pozadoval, mali naucit. Predmet zakladov absolvovalo, s inou znamkou ako Fx, cez 90% studentov z celkoveho poctu cca 20...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku?


Odpovede: 121
Zobrazenia: 4668


Asi som sa zle vyjadril v zmysle narocnosti. Nehovorim, ze obsah predmetov je nejako narocny, alebo iny ako niekde inde, ale ide skor o casovu narocnost (vid Matalyza) a potom nieco, co by som nazval odbornou narocnostou, do ktorej patri podla mna uplne zbytocne predmety ako obidve simulacie, archit...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku?


Odpovede: 121
Zobrazenia: 4668


Od skoly ocakavam len prehlad o technologiach a skusenosti. Chcem v buducnosti viest svoj team a ked budem konzultovat s klientom co ma byt vysledkom aby som mal v hlave uz predstavu ako a na com system/app/web postavit. Ked mi toto skola neda, tak tam cas stracat nebudem.

Toto ti asi neda ziadna...

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Flappy Bird


Odpovede: 2
Zobrazenia: 292


Aspon tak napisat platformu by nebolo od veci.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Program pre voice chat


Odpovede: 2
Zobrazenia: 171


Skus https://www.gruveo.com

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Alternatíva k Macbook do plus mínus 1000€


Odpovede: 8
Zobrazenia: 440


Macbook nech si nekupuje http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Air mozno by to behom mesiaca olutovala :)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zistenie nazvu krajiny (alebo jej kodu) z nazvu futbaloveho teamu [Java]


Odpovede: 2
Zobrazenia: 193


No mas to celkom nanic ked vies vytiahnut len timy. Robit to natvrdo by bolo hlupe. Radsej skus pre kazdy urobit request sem https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_top-division_football_clubs_in_UEFA_countries a nejako by si vedel z toho vytiahnut aj ten nazov krajiny ak sa chces hrat s jsoup. Inak W...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java - passing arguments by value


Odpovede: 6
Zobrazenia: 216


http://javadude.com/articles/passbyvalue.htm

Ziadne objekty v jave nie su predavane referenciu. Tento celkovy clanok to snad vyjasni.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Problem spustenia Viber na Ubuntu


Odpovede: 12
Zobrazenia: 367


vidim ze su tam na stiahnutie .deb subory, takze malo by stacit len:

sudo dpkg -i viber.deb

viber.desktop je len odkaz na ploche

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java - passing arguments by value


Odpovede: 6
Zobrazenia: 216


No ved to je vsetko spravne nie ? Ako som ti povedal v doublePole1 ty prechadzas po referenciach na hodnoty prvkov pola a upravujes ich hodnoty. V druhom priklade sa ti pri volani tej metody skopiruje na poziciu v pamati ukazovanu premennou y hodnota ktora je v pamati na pozici udavanou smernikom x....

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java - passing arguments by value


Odpovede: 6
Zobrazenia: 216


Ved to je v pohode nie ? V jave mozes vytvorit smernik, poslat ho do funkcie a mozes zmenit data na ktore ukazuje, co je tvoj pripad, kedze pole je len struktura plna smernikov. Vec v tvojom kode je taka, ze doublePole2 vrati referenciu na nove pole v pamati, ktore tam vytvoris. Tuto referenciu nasl...

 Fórum: Novinky   Téma: Android 7.0 N (Nutella?)


Odpovede: 7
Zobrazenia: 385


https://www.google.com/android/beta hodilo mi to OTA aktualizaciu, ak sa niekomu nechce flashovat

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: BlueJ import javax.faces...


Odpovede: 1
Zobrazenia: 129


Mas dobre stiahnute EE SDK ?

 Fórum: Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média   Téma: Knihy sci-fi/fantasy


Odpovede: 12
Zobrazenia: 391


Za sci-fi skus Holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho a potom aj pokracovanie. Nie je to dlha knizka ale na den to zabavi :)

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa macbooku [vyriešené]


Odpovede: 2
Zobrazenia: 189


Nie to sa neoplati podla mna

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kde kupit MacBook Pro?


Odpovede: 12
Zobrazenia: 619


Ja mam 128 a je to uplne v pohode, ak ti chyba priestor tak si mozes dokupit http://pamatove-karty.heureka.sk/transcend-jetdrive-lite-330-128gb/specifikace/#section na nejake tie filmy, resp. nejake zalohy.

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android Activity/Fragment


Odpovede: 8
Zobrazenia: 415


Kód:
 default: break;

ti tam hlavne chyba a default sa dava ako posledna moznost

kedze ti nevidim moc do layouto-u a vacsej casti kodu tak ti viac pomoct neviem
skus tu nakopirovat celu aktivitu radsej :)

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android Activity/Fragment


Odpovede: 8
Zobrazenia: 415


NavigationDrawer s takymto pristupom je celkom narocna vecicka, on je defaultne urobeny na fragmenty ale nic nie je nemozne. Urobis si aktivitu v ktorej budes narabat s drawerom, teda vsetko mozne ako onClick listenery a pod a namiesto zamienania fragmentu tak len nastartujes aktivitu, ktora musi by...

 Fórum: Predám   Téma: P: OnePlus X Onyx 16GB


Odpovede: 0
Zobrazenia: 249


Predam novy OnePlus X Onyx 16GB. Cele balenie je samozrejmost.

Cena 300E
Idealne osobny odber v ZA

 Fórum: Krčma   Téma: Alza zľavové kódy


Odpovede: 1879
Zobrazenia: 128488


Ak by sa nasla nejaka nad 400E dajte vediet vdaka :)

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: OnePlus X


Odpovede: 122
Zobrazenia: 3449


dzxy píše:
Teraz som čítal, že má dosť problémy s Google aplikáciami, čo ma dosť odradzuje.


nemam problem vobec

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android Activity/Fragment


Odpovede: 8
Zobrazenia: 415


Fragment si predstavuj len nieco ako component aktivity, Google ich vytvoril za ucelom optimalizacie rozlisenia obrazovky a jedine vyuzitie som videl iba v tom ze v landscape mode mozes zobrazit 2 fragmenty naraz. Osobne ako pracujuci android vyvojar som nazoru ze je to najvacsi odpad aky google ked...

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: OnePlus X


Odpovede: 122
Zobrazenia: 3449


Konecne prislo tracking cislo na objednavku zo 7.11.

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android - odborna literatura


Odpovede: 1
Zobrazenia: 284


http://developer.android.com/index.html tu je toho dost a dost zleho hlavne. Ked som zacinal vela som sam googloval hlavne. Knihy byvaju zastarane a nestihaju s vyvojom pristupu k vyvoju aplikacii pre android. Zaujimave clanky najdes tu https://medium.com/search?q=android a casto aj tu https://www.r...

 Fórum: Novinky   Téma: Apple WWDC 2015 - iOS9 a ine


Odpovede: 167
Zobrazenia: 4369


Stale len beta. Staci si pockat.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java - vypísanie súčtu znakov (char) - vobec nechápem výsledok


Odpovede: 5
Zobrazenia: 203


194 je tak isto zaujimavy vysledok mne to dava 195.

Inak k otazke. Java ma konvenciu ze ak scitavas 2 primitivne typy ako char, short a byte tak vysledkom je vzdy int. To neplati pri operacii a+=b napriklad :

public static void main(String[] args) {
char a = 'a', b = 'b';
a += b;
System.out.pr...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook pomoc s vyberom


Odpovede: 6
Zobrazenia: 281


Odporucanie z mojej strany je radsej kupit nieco mensie, co sa ti bude lepsie nosit cez den v batohu. 15tku som mal tak isto a skoncil som radsej u 13tky. SSD chces urcite, kedze ti to sprijemni pracu :) Miesto kupovania notebooku aj na hranie si kup nieco, co ti na nabitie vydrzi nejaky ten cas (ni...

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android - MediaPlayer a Context


Odpovede: 3
Zobrazenia: 245


A tebe sa to vobec neda spustit, alebo to padne az po stlaceni tlacidla ? Kazdopadne skopiruj cely log a daj ho tu ako spoiler.
Este ma napadlo, vsade kde volas mpX.start(); skus najprv zavolat if(mpX != null) mpX.start(); Inak ti to pada na nejakom divnom riadku. Aky mas typ zvukov ?
Inak nedefin...
Stránka: 1 z 57 [ Vyhľadávanie našlo 1687 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF