Neviem do ktorej kategórie to patrí srry keď dám Pc uspať a chcem ho znova obnoviť tak sa obnoví ale obrazovka nejde a tak isto ani klávesnica nesvieti nič, ale Pc hučí, a nepomáha ani reset musím ho natvrdo vypnúť díki za rady
Windows 7 má riadne zabugovaný celý systém uspávania PC, obzvlášť na starých PC..
s problémami s režimom spánku na Windows 7 zvykávajú pomôcť tieto nastavenia:
1. Ovládací panel -> Možnosti napájania -> Zmeniť nastavenia plánu -> zmeniť rozšírené nastavenia plánu -> uspať -> povoliť hybridný režim spánku -> vypnuté
2. Ovládací panel -> Možnosti napájania -> Zmeniť nastavenia plánu -> zmeniť rozšírené nastavenia plánu -> uspať -> povoliť časovače zobudenia -> vypnuté
3. Ovládací panel -> Centrum sietí -> Zmeniť nastavenia adaptéra -> Pravým tlačítkom na každú sieťovú kartu -> vlastnosti -> konfigurovať -> správa napájania -> ZRUŠIŤ zaškrtnutie pri povoliť prebudenie počítača týmto zariadením
to tretie pomáha hlavne pri automatickom zobúdzaní počítača, prvé dve pri neschopnosti prebudiť sa..
Napísal autor témyerikk: 03.11.2011 14:41 | Uspanie
tak vyskúšal som ale bohužial nepomohlo no nevadí asi bude bez spánku díki moc za rady a mám ho kúpený, a ešte ma napadlo že mi to vlastne robí odvtedy čo som si dal vymeniť chladič na cpu ale neviem aký to s tým môže mať súvis