Úprava Libre OfficeZdravím,poprosil by som o pomôc s programom Libre Office.Ako viem dosiahnúť, aby mi pri písaní slova za skráteným slovom automatickynenaskočilo veľké písmeno /obrázok/?https://skuziv.rajce.idnes.cz/PC/#Office.jpgDíky Vypni si Velke pismeno po znakoch .!? a na zaciatku textu.. Díky za snahu, ale neviem nájsť tie voľby na vypnutie. V LibreOffice Writer:Nastroje -> Automaticke opravy -> Moznosti automatickej opravy -> karta Moznosti, tretia polozka zhora..LibreOffice Calc:Nastroje -> Moznosti automatickej opravy -> karta Moznosti, tretia polozka zhora.. Díky pekne, funguje to. Za malo.. Cauko. Nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Chcel by som prejst na Ubuntu kde teda je Libre office. Co pozivam nejake dokumenty do prace ako nejake kalkulacky na vypocet financii atd, vsetko je robene v MS Office. Ked to otvorim v Libre Office tak niekedy je ten text useknuty a podobne. Neviete nejake radu ako by sa to dalo otvorit v Libre aby to malo rovnaky format ako MSO? Pri podobnych veciach vzdy pocitaj s tym, ze to proste rovnake nebude. Lebo Microsoft, slnecne skvrny a milion inych veci....Kompatibilitu mozes zlepsit pouzitim tzv. open document formatov, ale to ti asi zase neprejde v praci. Cauko. Nechcel som zakladat novu temu tak to pisem sem. Chcel by som prejst na Ubuntu kde teda je Libre office. Co pozivam nejake dokumenty do prace ako nejake kalkulacky na vypocet financii atd, vsetko je robene v MS Office. Ked to otvorim v Libre Office tak niekedy je ten text useknuty a podobne. Neviete nejake radu ako by sa to dalo otvorit v Libre aby to malo rovnaky format ako MSO?Nijak. Free riesenia sa len malokedy vyrovnaju kvalitou platenym rieseniam. ...
Úprava Libre Office |