[ Príspevkov: 19 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
NapísalOffline : 03.01.2010 20:22 | uprava scriptu

Dobry den
chcel by som pomôct s upravom tohto scriptu
http://www.uploadify.com/demo/

tento script uploaduje obrazky a uklada ich do vopred nastaveneho priečnka

ja by som chcel aby to ukladalo do priečinka, ktorý si vytvorí použivateľ a nesledne sa do neho aj nahraju fotky

dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 20:27 | uprava scriptu

Vytvaranie priecinka mkdir()

Zmena adresara:
scripts/uploadify.php

Kód:
if (!empty($_FILES)) {
   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/';
   $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
   
   // $fileTypes  = str_replace('*.','',$_REQUEST['fileext']);
   // $fileTypes  = str_replace(';','|',$fileTypes);
   // $typesArray = split('\|',$fileTypes);
   // $fileParts  = pathinfo($_FILES['Filedata']['name']);
   
   // if (in_array($fileParts['extension'],$typesArray)) {
      // Uncomment the following line if you want to make the directory if it doesn't exist
      // mkdir(str_replace('//','/',$targetPath), 0755, true);
      
      move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
      echo "1";
   // } else {
   //    echo 'Invalid file type.';
   // }
}

myslim, ze je to dost jasne...$targetPath


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 22:05 | uprava scriptu

no a čo to znamena pre mna???
ako ja viem vytvoriť prečinok, ale ide o to aby sa priečinok vytvoril naraz pri stlačení upload, a hned sa uploadovalo do toho priečinka, a toto nemôžem poriešiť, tak prosim vas o pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.01.2010 19:42 | uprava scriptu

Napisal som to z brucha, neskusal, ale mozno nieco taketo by mohlo ist:
Kód:
<?php
session_start();
if (!empty($_FILES)) {
   
   if(empty($_SESSION['priecinok'])) {
    $_SESSION['priecinok'] = time().mt_rand(1,9999);
   }

   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/' . $_SESSION['priecinok'] . '/';
  @mkdir($targetPath);
   $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
      move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
      echo "1";
}
?>

Ale radsej napis, naco to tak chces, mat milion priecinkov.. Existuje urcite lepsie riesenie ako vytvarat si miliony priecinkov..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 04.01.2010 19:51 | uprava scriptu

ide mi o uploadovanie obrazkov uživatelom, aby som vedel ktory uživatel to uploadol, a čas kedy to uploadol,
čo by si mi navrhoval ty?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
uprava scriptu

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 04.01.2010 19:52 | uprava scriptu

Ukladat vsetky obrazky do jedneho adresara a do databazy alebo csv suboru si ukladat dvojice nazov suboru + meno uzivatela.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 04.01.2010 19:55 | uprava scriptu

no ale ked ja by som potreboval tie obrazky stiahnuť do môjho pc a nasledne upraviť, tak myslim, že to by nebol až taky dobry napad, lebo hladať, že ktory je aky obrazok no...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 04.01.2010 20:08 | uprava scriptu

Blackshadow píše:
Napisal som to z brucha, neskusal, ale mozno nieco taketo by mohlo ist:
Kód:
<?php
session_start();
if (!empty($_FILES)) {
   
   if(empty($_SESSION['priecinok'])) {
    $_SESSION['priecinok'] = time().mt_rand(1,9999);
   }

   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/' . $_SESSION['priecinok'] . '/';
  @mkdir($targetPath);
   $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
      move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
      echo "1";
}
?>

Ale radsej napis, naco to tak chces, mat milion priecinkov.. Existuje urcite lepsie riesenie ako vytvarat si miliony priecinkov..



ide to vyborne, akurat, to ide do nahodne vygenerovaneho prečinka,
mne išlo o tom , aby použivateľ zadal nazov priečinka do ktoreho to pôjde


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.01.2010 23:20 | uprava scriptu

Ale tak to si mal povedat, ze nazov si vytvori uzivatel, ale aj tak je to hlupost..

Ked to chces tak ako hovoris, tak si sprav tabulku v databaze so stlpcami
Kód:
id_obrazka (int)(auto_increment) | id_uzivatela (int) | nazov_obrazka (varchar255)


Obrazku upravis nazov, ja pouzivam v tvare:
Kód:
time().'nazov-obrazku-bez-diakritiky-a-cudnych-znakov


Tie obrazky vsetky nahadz do jedneho priecinka..
a do DB zapises ID uzivatela, ktory to pridaval, a ten upraveny nazov obrazka...

Potom ked s nimi chces hocico robit, napriklad vybrat si obrazky od urciteho uzivatela, tak jednoducho:

Kód:
SELECT nazov_obrazka WHERE id_uzivatela=nejake-cislo

a pekne si ich vypises..

Popripade si mozes pridat aj stlpec s datumu a dat si vyhladat obrazky za posledne 3 dni a podobne.. je to ovela lepsie riesemie


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 09.01.2010 14:56 | uprava scriptu

dal by sa tento script ešte upraviť tak, aby to pred uloženim na disk zmenšilo na menšie rozmery ???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 09.01.2010 15:14 | uprava scriptu

Medzi často používanými máš funkciu na zmenšovanie, využi ju pri ukladaní.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 09.01.2010 15:25 | uprava scriptu

no pozeral som to, ale tak trošku dlhe sa mi to zda byť, nejak som sa v tom nevyznal,
akurat viem, že určite by som to mal zakomponovať pred move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 09.01.2010 15:34 | uprava scriptu

To je sice pekne ze sa ti to zda dlhe, ale na 1 riadok sa to neda napisat :D takze to vyskusaj


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 09.01.2010 15:37 | uprava scriptu

ešte otazka, da sa to aj tak, že nastavim len jeden rozmer a druhy sa prispôsobi-???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 09.01.2010 16:01 | uprava scriptu

skusil som to, nevypisuje to žiadnu chybu, ale zato to nič neurobi, ani obrazok neuloži

Kód:
<?php
session_start();
if (!empty($_FILES)) {
   
   if(empty($_SESSION['priecinok'])) {
    $_SESSION['priecinok'] = time().mt_rand(1,9999);
   }

   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/' . $_SESSION['priecinok'] . '/';
  @mkdir($targetPath);

     function get_file_type($_FILES)
{
        $pripona = substr($_FILES, -4, 4);
        $pripona = strtolower($pripona);
        switch($pripona)
        {
                case '.jpg':
                        return 'jpg';
                break;
                case '.jpe':
                        return 'jpg';
                break;
                case '.gif':
                        return 'gif';
                break;
                case '.png':
                        return 'png';
                break;
                case '.bmp':
                        return 'bmp';
                break;
        }
}
function onlineresize($_FILES, $NovaSirka, $NovaVyska)
{
        switch(get_file_type($_FILES))
        {
                case 'jpg':
                        $image = imagecreatefromjpeg($_FILES);
                break;
                case 'gif':
                        $image = imagecreatefromgif($_FILES);
                break;
                case 'png':
                        $image = imagecreatefrompng($_FILES);
                break;
                case 'bmp':
                        $image = imagecreatefrombmp($_FILES);
                break;
        }
        $sirka = imagesx($image);
        $vyska = imagesy($image);       
        if($NovaVyska == 0)
        {
                $pomer = $sirka / $vyska;
                $NovaVyska = $NovaSirka / $pomer;
        }
        else
        {
                $NovaSirka = $NovaSirka;
                $NovaVyska = $NovaVyska;
        }       
        if ($NovaSirka == 0)
        {
                $pomer = $vyska / $sirka;
                $NovaSirka = $NovaVyska / $pomer;
        }
        else
        {
                $NovaSirka = $NovaSirka;
                $NovaVyska = $NovaVyska;
        }       
        $image_zmenseny = imagecreatetruecolor($NovaSirka, $NovaVyska);
        imagecopyresampled($image_zmenseny, $image, 0, 0, 0, 0, $NovaSirka, $NovaVyska, $sirka, $vyska);
       
        // Zobrazíme zmenšeninu
       
}
//zavolame funkciu a zobrazime obrazok
onlineresize($_GET['img'], $_GET['sirka'], $_GET['vyska']);
   $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
      move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
      echo "1";
}
?>

kde môže byť chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 11.01.2010 12:59 | uprava scriptu

robil som už aj upravy, toho čo som sem dal, lebo ten bol určite zle, no ale stale mi to nejde, už fakt neviem kde je chyba, nevypisuje to žiadnu chybu, ale ani to neuploadne, sedel som nad tym už cely den, ale stale som to nespojazdnil, prosim pomôžte


Offline

Užívateľ
Užívateľ
uprava scriptu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 11.01.2010 18:21 | uprava scriptu

Samozrejme ze to nezmensuje,ten script konkretne obrazok sice zmensi, ale hned aj zobrazi a obrazok bere z GET premennych
Vidno tu:
Kód:
onlineresize($_GET['img'], $_GET['sirka'], $_GET['vyska']);


Absolutne som to netestoval, v podstate len Copy&Paste odtialto:
http://php.vrana.cz/zmensovani-obrazku.php

Kód:
<?php
session_start();
if (!empty($_FILES)) {
   
   if(empty($_SESSION['priecinok'])) {
    $_SESSION['priecinok'] = time().mt_rand(1,9999);
   }

   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/' . $_SESSION['priecinok'] . '/';
  @mkdir($targetPath);

   
<?php
/** Vrácení rozměrů obrázku po zmenšení
* @param string název zmenšovaného souboru
* @param int maximální šířka výsledného obrázku, 0 pokud na ní nezáleží
* @param int maximální výška výsledného obrázku, 0 pokud na ní nezáleží
* @return array ($width, $height) výsledná šířka a výška
* @copyright Jakub Vrána, http://php.vrana.cz/
*/
function image_shrink_size($file_in, $max_x = 0, $max_y = 0) {
    list($width, $height) = getimagesize($file_in);
    if (!$width || !$height) {
        return array(0, 0);
    }
    if ($max_x && $width > $max_x) {
        $height = round($height * $max_x / $width);
        $width = $max_x;
    }
    if ($max_y && $height > $max_y) {
        $width = round($width * $max_y / $height);
        $height = $max_y;
    }
    return array($width, $height);
}

/** Převzorkování obrázku GIF, PNG nebo JPG
* @param string název zmenšovaného souboru
* @param string název výsledného souboru
* @param int šířka výsledného obrázku
* @param int výška výsledného obrázku
* @return bool true, false v případě chyby
* @copyright Jakub Vrána, http://php.vrana.cz/
*/
function image_resize($file_in, $file_out, $width, $height) {
    $imagesize = getimagesize($file_in);
    if ((!$width && !$height) || !$imagesize[0] || !$imagesize[1]) {
        return false;
    }
    if ($imagesize[0] == $width && $imagesize[1] == $height) {
        return copy($file_in, $file_out);
    }
    switch ($imagesize[2]) {
        case 1: $img = imagecreatefromgif($file_in); break;
        case 2: $img = imagecreatefromjpeg($file_in); break;
        case 3: $img = imagecreatefrompng($file_in); break;
        default: return false;
    }
    if (!$img) {
        return false;
    }
    $img2 = imagecreatetruecolor($width, $height);
    imagecopyresampled($img2, $img, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $imagesize[0], $imagesize[1]);
    if ($imagesize[2] == 2) {
        return imagejpeg($img2, $file_out);
    } elseif ($imagesize[2] == 1 && function_exists("imagegif")) {
        imagetruecolortopalette($img2, false, 256);
        return imagegif($img2, $file_out);
    } else {
        return imagepng($img2, $file_out);
    }
}

// použití
list($width, $height) = image_shrink_size($_FILES["Filedata"]["tmp_name"], 760, 760);
if ($width && $height) {
    $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
      //move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
     
    image_resize($_FILES["obrazek"]["tmp_name"], $filename, $width, $height);
    echo "1";
}



   
}
?>


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 11.01.2010 19:05 | uprava scriptu

no nejde to,
ja som to ešte trošku upravil
Kód:
<?php
session_start();
if (!empty($_FILES)) {
   
   if(empty($_SESSION['priecinok'])) {
    $_SESSION['priecinok'] = time().mt_rand(1,9999);
   }

   $tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
   $targetPath = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $_REQUEST['folder'] . '/' . $_SESSION['priecinok'] . '/';
  @mkdir($targetPath);

   

/** Vrácení rozměrů obrázku po zmenšení
* @param int maximální šířka výsledného obrázku, 0 pokud na ní nezáleží
* @param int maximální výška výsledného obrázku, 0 pokud na ní nezáleží
* @return array ($width, $height) výsledná šířka a výška
*/
function image_shrink_size($file_in, $max_x = 0, $max_y = 0) {
    list($width, $height) = getimagesize($_FILES);
    if (!$width || !$height) {
        return array(0, 0);
    }
    if ($max_x && $width > $max_x) {
        $height = round($height * $max_x / $width);
        $width = $max_x;
    }
    if ($max_y && $height > $max_y) {
        $width = round($width * $max_y / $height);
        $height = $max_y;
    }
    return array($width, $height);
}

/** Převzorkování obrázku GIF, PNG nebo JPG
* @param string název zmenšovaného souboru
* @param string název výsledného souboru
* @param int šířka výsledného obrázku
* @param int výška výsledného obrázku
* @return bool true, false v případě chyby
* @copyright Jakub Vrána, http://php.vrana.cz/
*/
function image_resize($_FILES, $file_out, $width, $height) {
    $imagesize = getimagesize($_FILES);
    if ((!$width && !$height) || !$imagesize[0] || !$imagesize[1]) {
        return false;
    }
    if ($imagesize[0] == $width && $imagesize[1] == $height) {
        return copy($_FILES, $file_out);
    }
    switch ($imagesize[2]) {
        case 1: $img = imagecreatefromgif($_FILES); break;
        case 2: $img = imagecreatefromjpeg($_FILES); break;
        case 3: $img = imagecreatefrompng($_FILES); break;
        default: return false;
    }
    if (!$img) {
        return false;
    }
    $img2 = imagecreatetruecolor($width, $height);
    imagecopyresampled($img2, $img, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $imagesize[0], $imagesize[1]);
    if ($imagesize[2] == 2) {
        return imagejpeg($img2, $file_out);
    } elseif ($imagesize[2] == 1 && function_exists("imagegif")) {
        imagetruecolortopalette($img2, false, 256);
        return imagegif($img2, $file_out);
    } else {
        return imagepng($img2, $file_out);
    }
}

// použití
list($width, $height) = image_shrink_size($_FILES["Filedata"]["tmp_name"], 760, 760);
if ($width && $height) {
    $targetFile =  str_replace('//','/',$targetPath) . $_FILES['Filedata']['name'];
      //move_uploaded_file($tempFile,$targetFile);
     
    image_resize($_FILES["Filedata"]["tmp_name"], $filename, $width, $height);
    echo "1";
}



   
}
?>


ale aj tak to nefunguje, dokonca ani priečinok sa nevytvori :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.01.2010 16:43 | uprava scriptu

môže sa lock, už som tento problem vyriešil, a funguje to 100%


 [ Príspevkov: 19 ] 


uprava scriptu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uprava scriptu

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

349

11.09.2009 21:43

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uprava scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

350

10.04.2009 18:54

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava veľkosti prednastaveného scriptu /reklamna kampan/

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

192

05.04.2010 19:19

Rech25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysvetlenie scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

247

13.11.2010 20:57

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcnost scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

495

15.11.2007 19:27

M4rek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pokračovanie scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

10

258

30.03.2010 13:57

TheRay

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vkladanie scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

938

26.02.2008 16:15

nestorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formatovanie java scriptu

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

370

21.04.2008 18:19

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodne zobrazovanie scriptu

v PHP, ASP

1

585

22.12.2006 18:05

Alyx_Vance

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nazov tohto scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

244

13.12.2009 23:40

Romanko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

inicializacia scriptu (asi)??

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

230

03.11.2010 11:40

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis pocas spracovavania scriptu

v PHP, ASP

3

257

27.12.2009 21:27

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke spustanie PHP scriptu

v PHP, ASP

5

367

08.08.2008 9:02

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Painkiller - spiderjump - chyba scriptu

v Počítačové hry

4

898

19.04.2006 15:23

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie scriptu v shell ....

v Operačné systémy Unix a Linux

1

450

03.11.2007 8:32

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Linux (debian) bootovanie scriptu

v Operačné systémy Unix a Linux

1

252

14.02.2012 21:09

Igor



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF