Caute potrebujem trochu pomoct s mojou zostavou. Momentalne mam:
i5-2500 3.3 ghz (non-K. stock)
8 gb ram kingston 1333mhz
hd 6870
600W gold+ Fortron Aurum PSU.
- Zacal som kupou Fractal design r5 bedne a ssd 850 samsung evo 250 gb. Teraz by som chcel skusit kupit asi najprv grafiku mozno by to terajsi CPU utiahol (Stock fan).
- Poziadavky su momentalne 1080p ultra v BF4. Neskor vsetky hry aj nove ktore budu vychadzat napr. novy star wars, fallout 4.. Stacila by mi na to GTX 980 alebo 970 ?
- Bude mi moja bedna s 3 vetrakmi stacit na to tu kartu uchladit ? (2x 140 mm - 1 intake vpredu druhy exhaust vzadu (1000rpm) original fractal ktore tam uz boli) . A este jeden 120mm vetrak som hodil naspodok bedne ako intake fan z mojej predoslej case. Psu je vetrakom smerom dole. Cpu ma Stock intel chladic. Prikladam Foto :
http://i.imgur.com/g0LZmWG.jpg . Je ten airflow vyrieseny dostatocne ? (Mam ich napojene na Fan controller od bedne, pri hrani ich davam na max).
- Potom ak mi to moj procesor bude bottleneckovat v bf4 by som chcel kupit aj MB + CPU + Cpu cooler. Dosku asi msi z97 gaming 5 alebo Asus z97 Pro Gamer ? Cpu by som asi bral i7-4790k (nebudem taktovat) alebo i5-4690k (pretaktovat asi na 3.9). Chcem to na hry a aj obcasny stream (Twitch.tv) Chladenie na to by som bral asi CM Evo 212 hyper , myslite ze by bolo dostacujuce ? teploty by som chcel mat pri hrani tak max do 70C. Lebo ine chladice vyzeraju dost tazko na instalaciu, su moc velke a ja niesom moc zrucny
Budem srdecne vdacny ak mi zodpovedate na tieto otazky