zdravim chcel by som upgrade pc.. na pc robim hudbu/hram hry ale mam pocit ze uz prestava mat vykon cpu: Intel(R) Core(TM) i5-3450 CPU @ 3.10GHz doska: MSI B75A-G43 (MS-7758) graficka: amd radeon hd series 7800 hdd: nejaky seagate 500gb ram: 8GB(asi)
ak potrebujete este nieco vediet dajte vediet, dik
grafiku v tom pc maš 7850 alebo 7870 ? kde konkretne sa ti zda že nestiha ? maš namysli znižovanie detailov v hrach koli plynulosti ? a neudal si zakladnu vec a to rozpočet ... ssd tomu pc tiež pomože (nehovorim o hernom vykone samozrejme) ten 240gb m500 ma momentalne najlepši pomer cena/vykon ...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER (EVO OC) , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO
7870 celkovo ze nestiha, kedysi som mohol mat aj 3 hry zapnute naraz ktore som mal na full grafike plus som mal otvoreny prehliadac a este par dalsich veci a islo to jak po masle.. teraz by to ani dve hry neutiahlo.. no a moj rozpocet je asi aj taky ze zoberiem tu 240gb m500
ale jak som spominal hore ze robim aj hudbu a niekedy aj ked robim nieco a je tam toho viac tak uz to tiez docela nestiha.. alebo napriklad kedysi som mohol mat zapnutu jednu hru plus na druhom monitore pozeram live stream a teraz sa to neda ta hra zacne mat mensie fps a sekat.. kedysi to islo v pohode
hry mam vsetky original, registre cistim kazdy mesiac a aj virusy kukam casto.. ovladace taktiez.. ale napadlo ma ze PC zvnutra bude asi dost zapraseny.. noo vyzera to tak ze zoberiem toto teda http://www.alza.sk/crucial-m500-240gb-7mm-d404328.htm
Nebude to tym ze novsie hry proste ten PC vyuziju na max ? Tie z na svojom mozem zpanut mafiu 1 hrat v okne bez sekania a vedla mi bezi stream... ale s Crysis 3 nehrozi