chcel by som sa spytat ze ci sa oplati nieco zmenit na tejto zostave aby sa zvysil vykon... zatial som ale nic netaktoval... a cenovy strop mam len 3000,-
Podľa mňa to máš relatívne všetko vyvážene.. za 3000,- sa Ti asi neoplatí žiadny upgrade. Radšej si tie peniaze odlož a spor ďalej na väčší upgrade.. napr. MB + intel c2d..
..alebo si kúp niečo iné, čo potrebuješ.. napr. 5+1 repro sústavu.
_________________ Intel E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | Asus Maximus Formula | Corsair 2x2GB DDR2-800 TWIN2X C4DHX | Asus ENGTX285/HTDP/1GD3 | 3x WD6400AAKS + 2x WD10EADS GP (RAID0) | Samsung 223F | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731
chcel by som sa spytat ze ci sa oplati nieco zmenit na tejto zostave aby sa zvysil vykon... zatial som ale nic netaktoval... a cenovy strop mam len 3000,-
Zasvecuj, zasvecuj...možno sa popri tom aj zasvätíš...sakra ludia píšte poriadne!!! No a chladiče sú každopádne dobrá volba...na procesor daj Freezer 7 Pro a na grafiku nejaký AC Silencer, prípadne Primecooler/Zalman
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
RAMku, alebo si dosetri na dosku co podporuje C2D ideal neajka P5B od asusu alebo nejaka od Gigabyte..nahodis tam vsetky veci co mas a potom mozes porozmyslat dalej..
hej ved som za tie linky dal .. ze je mi jedno len nech je pobocka na osobny odber v KE a ake ramky ked tak by si mal dokupit ? mohli by ste aj link dat