[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
unset()

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 07.12.2011 19:59 | unset()

Drahí priatelia a milí nepriatelia,

Mám takýto kódik:
Kód:
if(isset($_SESSION['mesageAdmin'])){
      echo $_SESSION['mesageAdmin'];
            unset($_SESSION['mesageAdmin']);
}


a keď tam je to unset, tak to proste ten mesage nevypíše resp. vypíše "undefined index". Keď ho odstránim, tak ho normálne vypíše. Nejako nechápem, ako to, že ten unset sa vykoná skôr ako to echo.

Vie mi to niekto vysvetliť?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
unset()

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 07.12.2011 20:28 | unset()

urcite tam bude nejaka ina chyba, pretoze tento kod musi a funguje spravne. dobre sa popozeraj, ci k tomu este niekde inde nepristupujes.

btw, je to message


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
unset()

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
Napísal autor témyOffline : 07.12.2011 23:24 | unset()

Ja už som fakt v koncoch nič tam nevidím. Keď to odstránim tak to vypíše. Testoval som to snáď sto krát a všetko funguje aj s tým unset, ale nie v tomto súbore :loony: :
Kód:
<?php
//session start je v nadradenom súbore
//!!! cesty musia byt absolutne, lebo subor je includovany z roznych urovni a vtedz je korenovy adresar rozny!!!!
//  sablona obsahuje premenne
//  $metaDescription - cisty text bez tagov
//  $header - <h1>Text hlavneho nadpisu</h1>
//  $menu - include 'menu.php';
//  $obsah - <div class="content"></div> alebo form...

?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
<head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title>cukrarengianka.sk</title>
  <meta name="description" content="Mesage">

<style type="text/css">
html, body, div, form, p, img, menu, ul, ol, li, a, h1, h2, h3{margin:0px; padding:0px}
html,body{height:100%}
body, table, form, h1, h2, h3, h4{font-family:verdana}
img{display:block}

body{background:url('http://localhost/cukrarengianka.sk/pictures/giankaBG1.jpg') center top /*cesta musi byt absolutna, lebo include z roznych urovni robi bordel*/; position:relative; overflow:hidden}
h2{background-color:#ffaa55; margin-top:150px; padding:15px; color:#431000}
#obal{background-color:white; padding:50px 25px; position:relative; min-height:300px}
#mesage{position:absolute; top:0px; left:0px; width:100%; padding:7px 25px; background-color:#ffd0c0}
#mesage a{display:block; float:left; margin-right:15px; color:white; background-color:red; text-decoration:none; -webkit-border-radius: 7px; -moz-border-radius: 7px; border-radius: 7px; }
.topIkon{display:block; float:left; width:100px; padding:20px; margin:35px; background-color:green; position:relative;}
.topIkon ul{Nborder:1px solid red; display:none; position:absolute; top:30px; left:25px; z-index:50; width:150px; padding:15px; list-style-type:none; background-color:#ffc0b0}
.topIkon:hover ul{display:block}



</style>

<!--[if lt IE 7]>
<style type="text/css">
#obal{height:100%; }
</style>
<![endif]-->
<script src="http://localhost/cukrarengianka.sk/frontend/eventUtiljs"></script>
<script type="text/javascript">
function onloadka(){

   }
</script>
</head>
<body id="bodyId" onload="onloadka();">
<h2>cukrarengianka.sk - adminstrácia</h2>
<div id="obal">

<div id="mesage"><b><a href="#" onclick="document.getElementById('mesage').style.display='none'; return false;">&nbsp;X&nbsp;</a></b>
<?php

if(isset($_SESSION['mesageAdmin'])){
      $obsah.=$_SESSION['mesageAdmin'];
      echo $_SESSION['mesageAdmin'];
          unset($_SESSION['mesageAdmin']);
}

?>
</div>

<?php
echo $obsah;
?>

</div>
</body>
</html>


// pridané po 2 hodinách 22 minútach od posledného príspevku

EDIT:
Už som na to prišiel. Celé to bolo spôsobené presmerovaním cez header().
Fuj, strašné...
Tu som to našiel na konci: http://stackoverflow.com/questions/6563 ... then-unset


 [ Príspevkov: 3 ] 


unset()




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF