tak som pri tomto probleme resp hlaske. poprosim radu ako to odstranit pomocou cd alebo niecoho podobneho ak sa da. aktualne sa mi zle hlada pomocou mobilu. dakujem za rady
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
spadla ti particia, resp sa porusil MBR.
ALebo nabootuj do recovery konzoly a vyskusaj FIXMBR a FIXBOOT.
alebo skus ten checkdisk ak nepomoze tak si vytiahni data programom na obnovu dat a reinstall.
Ale nez mi doslo co je recovery hnusna prepracovanost