cromorne píše:
Radšej nech zrušia hellshare, rapidshare a podobné dristoviny, na ktorých by chceli len zarábať. ulozto nemá takmer žiadne obmedzenia...
že ulož.to nemá žiadne obmedzenia? sťahoval si niekedy v poslednej dobe z rapidshare? z ulož.to mi to ledva ide 200kB/s keď mám šťastie.. niekedy to odtiaľ sťahuje ledva 60kB/s... z rapidshare vytiahnem aj nad 2MB/s, cakacia doba nulova, nemusim odpisovat ziadne blboviny, a uz zrusili aj ten limit ze jeden subor za hodinu (otvorim, kliknem na Download a sťahuje sa), akurat je tam uz velmi malo nelegalneho obsahu, lebo ho dost casto mazu..
aj tak torrenty sú najlepšie... vždy využijú plnú rýchlosť internetu, nikdy netreba opisovať nič, žiadne čakanie, atď.. a na legálny obsah fdm

ale ulož.to má jednu veľmi veľkú výhodu: ľudia tam dávajú kadečo, dá sa tam vyhľadávať, a je sk/cz

takže sa tam ľahko hľadajú knihy v pdf-ku v slovenčine/češtine.. ale seriously.. teraz mi to odtiaľ napr. sťahuje 20kB/s.. keby to, čo sťahujem nájdem aj inde tak neváham a kašlem na ulož.to

fry píše:
hotfile (ten je už tiež odpísaný v dnešnej dobe)
už aj hotfile?

škoda ho, aj odtiaľ mi rýchlosť išla aspoň na 600kB/s..