Ubuntu 7.10 alebo ubuntu-8.04.1?ktoru distribuciu od linux si mam stiahnut.ktora je podla vas lepsia ???? Ubuntu 7.10 alebo ubuntu-8.04.1 //Luks: Upraven nadpis LOL to je teda otazka...stahuj nove verzie.....kvalitne a rychle distribucie linuxu.........omg jasne ze openSuSE 11 LOL to je teda otazka...stahuj nove verzie.....kvalitne a rychle distribucie a doplnim este stabilne cize http://www.linuxos.sk/clanok/258/index.html ..ale z tohto, co si dal na vyber, tak 8.04... on sa pytal na jednu z nich .... a pre zaciatocnika opensuse ... sorry, ale toto distro zahadzujem v prvom triedeni qwer0: radsej 8.04.1 ok..a ked chcem na nom rozbehnut niejaky maly server potrebujem stiahnut server verziu alebo mi uolne staci aj deskopova verzia ?????? a este nieco....v ubuntu 7.10 su perfektne vizualne pluginy.......je nieco take aj v 8-cke ???? Preco prave Ubuntu? Lebo je to distro pre zaciatocnikov ? A este to chces aj na server (fuha). ano lebo je to pre zaciatocnikov......ubuntu som zatial vydel len na obrazkoch a tak si netrufam na nieco tachsie...........a server na tom by nemal byt problem cez appache Pokial nevies presne co za server chces, kludne stiahni hocaku verziu. Server spravis aj z DOSu no chcem skusat robit nieco v php............ a tie vizualizacie co boôi v sedmicke budu aj v osmicke ???????? opensuse ... sorry, ale toto distro zahadzujem v prvom triedeni tvoj problem ..mal som ubuntu - kubuntu - fedora - a opensuse vyhrala na plnej ciare.. a 11-ka bez debaty pouzivam ako hlavny OS .. Tak ide ti o server, alebo sa chces na to divat? Pokial sa jedna o vizual a chces tam efekty, tak tam je na to compiz, ktory beha aj po osmickou - neviem preco si myslis ze by nemal. Skor ako sa svojim hura-systemom pustis do kodenia v PHP sa najskor radsej nauc par zakladnych veci o linuxe, lebo potom budes kricat, ze sa tam vobec nevyznas. Skor ako sa svojim hura-systemom pustis do kodenia v PHP sa najskor radsej nauc par zakladnych veci o linuxe, lebo potom budes kricat, ze sa tam vobec nevyznas.Konecne rozumna rec. Tu je hlavny problem vsetkych, ktori miluju Ubuntu, lebo im vsetko ide samo. (S tym som sa tu minule stretol, bol som zakopany pod ciernu zem, kvoli navodu na instalaciu flashu cez konzolu. Vraj Ubuntu je pre beznych uzivatelov, cize konzola nepripada do uvahy. Tak naco potom Linux ? Bez konzoly si ho veru neviem predstavit. ) Cest vynimkam, ktori nemaju nejake distro len kvoli tomu, aby boli in, ale maju aj chut ucit sa nieco nove. Ked tak velmi tuzis po PHP, preco nepouzit aj nejaky server pack pre Windows? Apache, PHP a MySql existuju aj pre Windows, budes to mat jednoduchsie server nie je problém ani v desktopovej verzií ubunta len cez synaptic nainštaluješ apache mysql php;) neviem ale ja som mal problémy s tým opensuse 11 ale s gnome verziu(KDE nemožem cítit) v gnome my nechce ist video v toteme iba v mplayeri a potom sa občas vyskytne výpadok zvuku nikde na nete som nenasiel ci ma ubuntu akcelerovane oizadie...........ak nema je ...
Ubuntu 7.10 alebo ubuntu-8.04.1? |