[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
tumbdail

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 08.11.2008 9:53 | tumbdail

ahojte potrebujem pomocou tohto:
Kód:
if (is_uploaded_file($_FILES["subor"]["tmp_name"])) {
 $name = $_FILES["subor"]["name"];
 $copy = move_uploaded_file($_FILES["subor"]["tmp_name"], "fotoalbum/fotky/$name");
 if ($copy) {
 echo "<p>Súbor bol <b>úspešne</b> nahratý.</p>";
 echo "<p><strong>Názov:</strong> $name</p>";
 } else {
 echo "Súbor <b>$name</b> nebol nahratý na server.";
 }
 }


spraviť k tomu aj to aby sa povedzme do zložky fotoalbum/tb uložil náhlaď

tada potrebujem ten skript hore prerobiť aby mi zmešil tie obrázky


Offline

Čestný člen
Čestný člen
tumbdail

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 08.11.2008 10:49 | tumbdail

niekto tu raz postoval postup ako to spravit, takze najskor pohladaj. robi sa to pomocou gd kniznice


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
 [ Príspevkov: 2 ] 


tumbdail




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF