Dobrý deň,
mám router TP Link WR340G a mám problém s WiFi pripojením pre mobily. Na router mám káblom pripojené 2 desktopy a fungujú OK, na WiFi sa pripojím s notebookom - OS Win7 - OK, problém nastane ak sa chcem pripojiť mobilom. Mám doma HTC Wildfire S a Nokiu E52 a na oboch mi to robí problémy. Signál je OK, na WiFi sa pripojím, ale po loadnutí 5-6 stránok prestane browser reagovať akokeby padol net. Pri E52 vypíše hlášku - Nedostatok pamäte, zavrite prosím niektoré aplikácie (1GB voľné na karte a 15 MB v telefóne). HTC sa správa podobne, ale je to bez upozornení. Používam šifrovanie WPA/WPA2 - PSK, ale heslom to pravdepodobne nie je lebo som skúšal sieť odomknúť a robilo to to isté. Ďalšia zvláštnosť je, že sa to takto správa len na vstavaných browseroch v týchto mobiloch, Opera Mini ide v pohode (žeby kvôli nižším pamäťovým nárokom?) iné aplikácie ako napr. Facebook, pri HTC Google Play robia to isté a napr. ani nenačítajú obrázky.. Keď vypnem a zapnem WiFi na mobiloch a znovu sa na router pripojím, opakuje sa rovnaká situácia.. Pár stránok v pohode a potom to nereaguje.

Už som fakt zúfalý, lebo pri pripojení na WiFi v škole alebo v bare mi to nerobí, preto myslím, že problém bude v routri.
Prosím ak by ste mali nejaké nápady, čo by to mohlo robiť, kde by mohol byť problém, čo môžem skúsiť, budem veľmi vďačný.
simie69