tlacitko Enter - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 642 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Hladam wordpress skillera


Odpovede: 1
Zobrazenia: 295


(uz neaktualne)

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Hladam wordpress skillera


Odpovede: 1
Zobrazenia: 295


Cau,
hladam niekoho na prevedenie webu do wordpressu. ASAP.
web: http://autosap.cz.windows6.aspone.cz
na homepage su dynamicke aktuality, zvysok webu su texty, obrazky, odkazy na dokumenty. Niektore podstranky su pristupne na heslo.
Ponuknite cenu, deadline je behom buduceho tyzdna!
Odmena 200 eur a...

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Hladam python a javascript + konzultanta


Odpovede: 0
Zobrazenia: 160


Dobry den,
hladam 2 programatorov, jeden na JS a jeden na python na spolupracu na webovej aplikacii pre velku cesku firmu. Plat od 150 Kc na hodinu v cistom formou dohody, ine moznosti (napr zivnost) su tiez mozne. Projekt v rozsahu celkovo okolo tisic hodin.
Dalej hladam IT konzultanta na konzultov...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 96658


:) vacsina ludi tam dlho nepobudne
na vacsine skol vacsina ludi dlho nepobudne, lebo maju system nabrat vela ludi, vyhodit vela ludi
za vela nabratych ludi maju viac penazi od statu (na slovensku to ale nie je poznat), potom tych ludi musia behom par rokov vyhodit lebo na to nemaju kapacity...
...

 Fórum: Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo   Téma: Cesko a novy zakon o drogach


Odpovede: 89
Zobrazenia: 5036


"LSD nezpůsobuje žádný návyk a v čisté formě je naprosto netoxické (předávkování téměř není možné)"
zdroj wikipedia
hlavne preto je LSD medzi soft drugs, na rozdiel od nikotinu a alkoholu

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Socka-anketa


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1082


1. opera, firefox
2. opera
3. pouzitelnost hned po instalacii, dodrziavanie standardov, nizka spotreba zdrojov, multiplatformovost
4. nie, chcem jednoduchy prehliadac ked sa nemusim o nic starat

*vseobecne povazujem za najlepsi firefox, pre moje potreby sa ale lepsie hodi opera, priniesla a pr...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Linux,lepsi ako windows?


Odpovede: 68
Zobrazenia: 4931


pekne si to napisal

k tej intelliJ idea - ta komunitna verzia, ktora je zadarmo, sa neda porovnat s eclipsom/netbeansom: http://www.jetbrains.com/idea/features/ ... atrix.html

 Fórum: Krčma   Téma: Citacka myslienok (???)


Odpovede: 23
Zobrazenia: 2130


zaujimalo by ma, kto tam robil databazu, asi to nebude klasicka relacna

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: kniha J2EE


Odpovede: 2
Zobrazenia: 1075


predpoklady na java EE su java SE, principy klient-server architektury, aspon zaklad sql
bez AJ sa v tomto smere nepohnes urcite
a ktora oblast z java EE ta konkretne zaujima? ja mam teraz nejaku knihu o EJB 3.0, vraj je dobra ale moc som ju nepouzil, stacili zdroje na internete
ak sa ides iba zo...

 Fórum: Krčma   Téma: Filmy on-line


Odpovede: 12
Zobrazenia: 997


ked si das prehrat video z megauploadu, tak tam je dole na liste ze embed video a tam najdes kusok html kodu, ten si daj na stranku a malo by to ist - na tvojej stranke bude odkaz na video z megavidea...

no a potom este treba vediet po anglicky a precitat si toto http://www.megavideo.com/?c=term...

 Fórum: Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo   Téma: online spoved


Odpovede: 13
Zobrazenia: 1872


ak je spoved iba o viere (co aj je), tak staci, ked sa budes spovedat stene a budes pri tom verit, ze stena je pan farar :)
btw to ktore nabozenstvo ma povinnu spoved na vianoce? (nech sa trochu poucim ako to je)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: java - JButton v JTable (ASAP)


Odpovede: 0
Zobrazenia: 432


zdravim,
potreboval by som nejake rady/zdroje ohladne vkladania tlacitok do tabulky v java swing
potrebujem spravit tabulku kde bude na kazdom riadku tlacitko a kazde tlacitko bude robit nieco s konkretnym riadkom na ktorom sa nachadza - napr ze ho vymaze, alebo otvori okno na editaciu... (tych tl...

 Fórum: Krčma   Téma: Filmy on-line


Odpovede: 12
Zobrazenia: 997


za co ci budes platit? megavideu za ich odkazy? myslim ze za to sa neplati - pozri sa na stranky megavidea
platit budes za server+data alebo za hosting

 Fórum: Krčma   Téma: Internetové hlasovanie


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1166


ak mas vypnute cookies a javascript tak to asi nie je mozne, jedine ze by ta stranka oznackovala tvoj pocitac inak, cez nejaku chybu v prehliadaci napriklad.

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: ukoncenie zmluvy: internet


Odpovede: 9
Zobrazenia: 2096


poplatok/pokuta za odstupenie od zmluvy je bezny mechanizmus, ako sa moze strana ponukajuca pausalne sluzby branit pred spekulujucimi zakaznikmi.
napr firma poskytuje internet, ma X zakaznikov, zmluvu na 2 roky, kupi si teda konektivitu/data podla toho kolko ma zakaznikov. zakaznici si zrazu rozmys...

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: ukoncenie zmluvy: internet


Odpovede: 9
Zobrazenia: 2096


myslim ze ak vies citat a mas v ruke zmluvu tak tam dokazes najst, ci sa da tomu poplatku vyhnut. doma mame teraz taku zmluvu ze mozme od nej odstupit ked klesne kvalita sluzby pod urcitu uroven (bez poplatku), ak kvalita bude dobra, tak jedine s poplatkom

 Fórum: Krčma   Téma: Internetové hlasovanie


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1166


Da ale urcite nie spolahlivo - neexistuje sposob ako v jave ziskat MAC adresu vzdy. Staci vlastne ked klient nema jvm - co je uplne bezne.A cisto cez http sa MAC ziskat neda.

 Fórum: Krčma   Téma: Office


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1088


ja pouzivam tiez OO, ale ked ste si vsetci kupili MS Office tak si ho kludne pouzivajte :)

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Soferovanie bez vodickeho preukazu


Odpovede: 45
Zobrazenia: 9440


ako zabudnut si papiere sa moze stat

ale ak papiere vobec nemas = nemas pravo soferovat, nie je na tom co viac riesit a je jasne ze je pokuta taka vysoka...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: JAVA - prosim pomozte, potrebujem nieco spravit....


Odpovede: 3
Zobrazenia: 392


ako na to:
1. pripravis si prostredie - napriklad stiahnes eclipse alebo netbeans - v navodoch sa lahko dozvies ako to rozchodit, stacia ti zakladne verzie pre java SE
2. prostredie bezi - zalozis si java projekt
3. naprogramujes to - to je lahke, staci jedna hlavna trieda, ta bude mat v sebe cel...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: nejaky Rapidshare Downloader


Odpovede: 5
Zobrazenia: 642


free rapid som mal tusim aj na linuxe, stahuje z dost vela servrov: http://wordrider.net/freerapid/

 Fórum: Krčma   Téma: aky ovladate programovaci jazyk?


Odpovede: 76
Zobrazenia: 4858


flash a java na male drobnosti, na vacsie asi C++ najviac? ale tam ide uz dost o grafiku

 Fórum: Paranormálne javy a teórie   Téma: Vsetko co sa vam stalo mysteriozne


Odpovede: 518
Zobrazenia: 28424


to je predsa jasne ze mobilny operatory vedia predpovedat buducnost :D

inak hento sa stalo aj mne parkrat, ze som mal zapnuty mobil a prisla mi sms o zmeskanom hovore - moze to byt nejaka chyba v sieti alebo v mobile ze nie je pripojeny k sieti...
kazdopadne ked pride sms skor nez je hovor zmesk...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: pripojenie nevirtualneho disku k virtualnemu linuxu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


tak som skusal uz hladat na forach aj v dokumentacii, zda sa ze pripojit fyzicky disk nie je problem ale ci to pojde pripojit tak ako potrebujem neviem... takze skusim ked budem mat nejake volne miesto, zatial dakujem

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: pripojenie nevirtualneho disku k virtualnemu linuxu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


zdar,
chcem sa opytat taku jednu vec, nemam cas to skusat kym nebudem vediet ze by to malo fungovat, preto sa pytam:
mam linux, /home mam na samostatnej particii
mam aj windows
chcel by som mat vo windowse virtualny stroj, kde by bol linux
otazka: dala by sa k tomu virtualnemu linuxu pripojit p...

 Fórum: Krčma   Téma: Nirvana- smells like teen spirit- odzadu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1115


teen spirit je/bol nazov deodorantu pre baby
nazov pesnicky vznikol tak, ze ktosi povedal ze: Smells like Teen spirit. - ze niekto voni ako ten deodorant, Kurt to pocul ale nevedel, ze teen spirit je deodorant. Spravil k tomu text a po case sa ho pytali preco spravil pesnicku s nazvom deodorantu a ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pascal najlepsia odroda


Odpovede: 5
Zobrazenia: 304


mne sa najlepsie robilo s free pascalom, ono je to asi jedno, velky projekt v tom robit asi nebudes...

 Fórum: Paranormálne javy a teórie   Téma: evolucia članok


Odpovede: 80
Zobrazenia: 3255



tu je video jak sa z nicoho stane nieco http://www.youtube.com/user/8080256256# ... ZzDDd6tBA0


robo244: vo videu od piskvorka je to vedecky dokazane, ako ten prvy vznikol
nie je to dohad, ale dokaz, nie som vedec
neviem povedat ci to tak bolo urcite, ale je to presvedcivejsie ako tvrdit, ze...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: JAVA zdrojáky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 1093


ako dlho sa ucis javu?
neprebrali ste este rozhrania a dedenie? ak ano tak si pozri este raz prednasku/poznamky/materialy a budes vediet odpoved na posledny post

a predposledny prispevok: nieco ako List<Room> ti nieco hovori? konkretne u nas by ta za to zastrelili :) inak logika nevyzera zle, al...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: JAVA zdrojáky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 1093


zdrojaky textovej adventury bohuzial nemam a ani neviem kde by mohli byt, to by som riesil oslovenim starsich spoluziakov (ak aj oni robili adventuru)

k tomu kodu - nedava mi prilis zmysel takto bez kontextu, sc.nextLine() ti asi hodi vynimku ked sc == null
Stránka: 1 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 642 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF