zdravim,
potreboval by som nejake rady/zdroje ohladne vkladania tlacitok do tabulky v java swing
potrebujem spravit tabulku kde bude na kazdom riadku tlacitko a kazde tlacitko bude robit nieco s konkretnym riadkom na ktorom sa nachadza - napr ze ho vymaze, alebo otvori okno na editaciu... (tych tlacitok teda bude v kazodm riadku viac)
nasiel som vela navodov ale ziadny kvalitny, mam pocit ze teraz sa snazim spojit 2 mozne riesenia dohromady, tak ak niekto ste s tym robili, aky je princip?
ja to mam teraz tak, ze vytvorim tabulku, priradim jej TableModel - v tom mam uz definovane vsetko, aj kde budu tlacitka, lenze to nestaci, treba este robit cosi s CellRendererom a CellEditorom a asi som sa v tom dost zamotal
uvital by som aj nejaky odkaz kde sa to riesi, nasiel som vacsinou iba riesenia konkretnych problemov z ktorych mi nie je jasny princip, resp velmi stare tutorialy ktore neviem ci su aktualne
dakujem
Edit:
Tak som to zacal prerabat na iny sposob, v tabulke budem mat len staticke data a ich zmenu budem robit tlacitkami mimo tabulky pomocou combo boxov.
Prisiel som na to, ze vo swingu je prilis narocne vkladat do grafiky tlacitka dynamicky, bezna tabulka vtedy potrebuje dalsie 3 triedy ktore jej definuju data a akcie...
|