[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.03.08
Prihlásený: 29.12.11
Príspevky: 43
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 20.02.2009 15:30 | ten formular blbne...

aha mam tu php formular:
Kód:
http://www.dog-portal.net/viewpage.php?page_id=14

no tam doel co je ze fotka na odoslanie... tak ono mi to secko odosle na e-mail ale len tu fotku mi neda do prilhoy iba tam vypise nazov fotky v zozname vyplnenych policok :loony: prosim nejaky doplnkovy kod ktory by umoznil aby mi to dalo do prilohy tu fotku.. dikes


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ten formular blbne...

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 20.02.2009 15:36 | ten formular blbne...

bodol by zdrojovy kod :)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.03.08
Prihlásený: 29.12.11
Príspevky: 43
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 20.02.2009 15:48 | ten formular blbne...

CTRL+U a máš ho =) tam je viac tych suborov....

ale ked tak naliehas tak tu mas len z toho vlozenia fotky :lol:
Kód:
<tr>
<td>Foto psa:</td>
<td align="right"><input type="file" name="foto" size="43"></td>
</tr>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 20.02.2009 16:27 | ten formular blbne...

:D Iron-Tiger ty si tiež úžastný človek. Na tento zdrojový kód sa nepýta. Nás zaujíma skôr tá PHP čassť ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ten formular blbne...

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 20.02.2009 17:09 | ten formular blbne...

no pretoze ten tvoj obraz tam neposielas a posielas len odkaz nan... si daj do googlu upload file..alebo php mail upload image


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.03.08
Prihlásený: 29.12.11
Príspevky: 43
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 21.02.2009 9:29 | ten formular blbne...

...pls pozrite sa na to niekto a ja zatial skusim ten google :lol:
Kód:
http://leteckaposta.cz/429164148

dik


 [ Príspevkov: 6 ] 


ten formular blbne...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ten alebo ten

v Kôš

1

32

16.07.2017 20:04

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1187

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Herný PC... "Ten" alebo "ten" ?

v PC zostavy

10

672

19.09.2013 17:31

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poznate ten skript?

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

559

10.12.2007 15:34

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Niaky ten PC

v PC zostavy

6

244

09.11.2012 16:28

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejaký ten základ

v Internetový marketing, SEO, reklama

0

1067

19.12.2006 21:45

exot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

e ten m700

v Mobilné zariadenia

1

297

30.11.2008 17:14

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zas ten float...

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

353

21.07.2008 22:56

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zase ten Win 10

v Operačné systémy Microsoft

3

206

02.11.2016 12:32

wirus552

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa vola ten program

v Audio programy

3

548

30.05.2008 16:42

Seth Sparrow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V: pda E-ten X500

v Vymením a darujem

0

232

27.01.2010 18:12

marmare

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa volá ten mod...

v Redakčné systémy

10

667

22.12.2007 20:22

yazoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

4 kable ktory je ten spravny

v Modifikácie, návody a projekty

16

2086

02.09.2011 8:39

No1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HDD-čo je vlastne ten cache???

v Pevné disky a radiče

2

660

13.03.2009 11:30

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Po výmene procesora,zobrazuje ten starý!!!

v AMD - Advanced Micro Devices

5

317

14.01.2012 9:53

1fefe



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF