TelekomZdravim chalani chcel som sa spytat prisiel mi email ze telekom bude zvysovat poplatky chcem sa spytat plati to aj na pausal? Pripadne da sa zrusit len pausal a internet si ponechat ? Co tak im zavolat a spytat sa priamo ich? Pokiaľ viem tak ak ti to prišlo tak pravdepodobne áno, ale musíš mať presne napísané v e-maily o aké tvoje služby sa jedná, čo mne prišiel tak som tam mal normálne napísané presne koľko bude ten poplatok a aj za služby ktoré mám. Čiže ak si ten e-mail prebehol iba očami prečítaj si ho poriadne. Po novom sa pri využívaní jednej služby mesačný poplatok zvýši o 0.9 eura, pri využívaní dvoch spolu o 1.2 eura a pri využívaní troch o 1.8 eura. Keďže ide o podstatnú zmenu zmluvných podmienok, zákazníci môžu od zmlúv odstúpiť a to do 31. júla. Presne tak pride ti email tak ako aj mne kde ti presne napisu o kolko sa ti navysi suma ano to viem len som premyslal zeby som odstupil len od pausalu a internet si ponechal len zase volat im ohladne odstupenia D Poznam telekom 2hodinovy rozhovor na temu preco chcete odist Zastav sa na pobocke, budes to mat asi rychlejsie.Ak sa bojis zavolat niekomu koho platis... budes to mat tazke. ... chcem sa spytat plati to aj na pausal? Pripadne da sa zrusit len pausal a internet si ponechat ?Úprava ceny sa týka pevného internetu (DSL, VDSL a optika), televízie (IPTV Magio a satelitná Magio Sat) a pevnej linky. (Zdroj: https://www.zive.sk/clanok/133114/zdrazovanie-v-telekome-odpovede-na-najcastejsie-otazky/)Čiže, ak chceš odstúpiť od zmluvy, môžeš odstúpiť len od internetu, mobilného paušálu sa toto odstúpenie netýka Dobre dakujem pekne . Zavolat si zavolam nakolko chcem vediet sankcie za odstupenie zmluvy ...
Telekom |