TDA 2005Ahoj chcel by som v mojom zosiku vymenit IO TDA 2005 za nejaky LM ale neviem aky by sa dal pouzit:Chcem ho vymenit lebo ma velke skreslenie a LM je podstatne kvalitnejsi ak poznate nahradu prosim napiste.DAKUJEM aký LM konkretne? pravdepodobne budeš musiet robit nanovo aj plošák Proste chcem nahradit o TDA-cko nejakym LM-kom ale neviem ktory je ekvivalent toho TDA-cka nevieš ktorý? a kto to má vediet.. TDA nenahradíš nejakým LM-kom, ekvivalenty sú MDA2005 a DBL1032D. budu to však rovnako biedne obvody ako samotna TDA 2005-ka. Ked tak si zosik s LMkom vyrob, najdi si schému, plošak a hotovo, alebo nap´š aký výkon potrebuješ a aké máš trafo. nieje nič jednoduhšie ako zostrojit zosik s IO DIKY a este sa chcem opitat ake skusenosti mate s IO TDA8560Q myslim tym ze ci moc skresluje atd... Ake mas bedne, ze tak dobre pocujes skreslenie ?????? Pokial to nehulis do limitacie, tak je skreslenie bezne pod 0,1% co je takmer nepostrehnutelne aj pri profi reprakoch..... Mozno mas problem niekde inde, nie v samotnom IO zosilnovaci. Rozne brumy a sumy mozu pochadzat aj od zdroja signalu. Trocha sa rozpis, ake mas bedne, kolko planujes investovat do zosika, ake casti uz doma mas..... Krmim to radiomagneofonom a ked na radiu pridam viacej zvuk tak to len chrci nic nerozumet a robi mi to aj zosik s TDA 2030A bedne mam zo stareho gramafonu 2x15W priemer repraku je 20cm a je na na gumovom zavese zosik s TDA 8560Q mam uz hotovy a chyba mi len svab tak preto sa pitam ake ma skreslenie atd.... ...
TDA 2005 |