[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.04.11
Prihlásený: 14.08.14
Príspevky: 74
Témy: 31 | 31
NapísalOffline : 12.04.2011 14:29 | TCPDF generovanie PDF

Caute, poznate TCPDF?

generujem cez to PDF subory a vzdy ked chcem PDF musim zavolat triedu
Kód:
class MYPDF extends TCPDF


Pokial vsak potrebujem vygenerovat viac PDF v jednom cykluse, tak samozrejme error, lebo sa nemoze pouzit ten isty nazov triedy viac krat.... Urcite to ide vyriesit velmi jednoducho, tak poradte pls...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.04.2011 14:37 | TCPDF generovanie PDF

daj kod, ako volas tu triedu v cykle, ked ti vypise chybu


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.04.11
Prihlásený: 14.08.14
Príspevky: 74
Témy: 31 | 31
Napísal autor témyOffline : 12.04.2011 14:41 | TCPDF generovanie PDF

Mam zvlast subor pdf.php kde je:

Kód:
class MYPDF extends TCPDF {....}


a volam to takto

Kód:
while($r_neposlane = mysql_fetch_assoc($s_neposlane))
                                {
                                    require("./inc/pdf.php");
                                }


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.04.2011 14:45 | TCPDF generovanie PDF

preco v tom subore nemas len samotny kod triedy, ktory by si includol pred cyklom a v tele while by si uz len vygeneroval pdfko?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.04.11
Prihlásený: 14.08.14
Príspevky: 74
Témy: 31 | 31
Napísal autor témyOffline : 12.04.2011 14:49 | TCPDF generovanie PDF

Lebo kazde pdfko je specificke a berie do uvahy aj premenne $r_neposlane...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.04.2011 15:00 | TCPDF generovanie PDF

no a? postup, ktory som ti napisal, uz podla teba nebude moct prijimat potrebne premenne?
Kód:
require_once("./inc/pdf.php");

while(...)
{
   $pdf = new MYPDF(...);
   ...
   $pdf->Output(...);
}

resp. niektore casti mozes vyhodit aj mimo cyklu, zalezi od toho, co tam vsetko menis...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.08.2011 12:10 | TCPDF generovanie PDF

Zdravim, zacinam s TCPDF a potrebujem v tabulke verticalne zarovnat text do stredu. docital som sa ze MultiCell to podporuje - no v priapde, ak $isHTML = false;

no mne to itak na stred nezarovna.. $valign nastavim na M, podla dokumentacie, HTML mam vypnute a ajtak to na stred nezarovna. viete mi poradit?

Kód:
$pdf->MultiCell($w, $h, 'text', $border, $align='C', $fill=false, $ln=1, $x='', $y='', $reseth=true, $stretch=0, $ishtml=false, $autopadding=true, $maxh=0, $valign='M', $fitcell=true);


ked pouzijem metodu Cell, tak vertikalne zarovnanie funguje super, ale ja potrebujem aby sa dlhy text zalomil do riadku, teda to co robi MultiCell.


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 18.08.2011 13:48 | TCPDF generovanie PDF

moja rada by bola taka ze pouzi MPDF az ti nefunguje to TCPDF


Offline

Užívateľ
Užívateľ
TCPDF generovanie PDF

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.08.2011 14:52 | TCPDF generovanie PDF

mam aj MPDF, ale tam sa mi napci velksot vysledneho PDFka.. cez TCPDF ma vysledny subor 200kb a cez MPDF ma 500kb, to je sice nic, ale ratam s tisickami subormi, a pri takom mnozstve je tych 300kb dost vela

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

a prave som to aj vyriesil, trebalo nastavit aj maximalnu vysku, nie len vysku a funguje to :)

// pridané po 38 minútach od posledného príspevku

Novej dotaz
je mozne aby polovica textu bola cierna a druha siva? a cele to je v jednej MultiCell.. mohol by som to spravit HTML formatovanim, ale potom by mi prestalo fungovat ten vertikal align


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 9 ] 


TCPDF generovanie PDF



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie PDF

v PHP, ASP

1

304

16.04.2011 8:41

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

generovanie PDF

v PHP, ASP

20

1500

05.05.2010 13:18

Antuanet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie PDF - FPDF

v PHP, ASP

6

240

14.01.2013 20:22

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA generovanie PDF a tabulator

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

346

13.07.2009 8:51

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDF Tools, šikovný nástroj zdarma na manipuláciu s PDF

v Novinky

1

435

18.08.2007 16:03

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pdf converter z word do pdf

v Ostatné programy

10

11050

29.06.2007 20:32

JohnyN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie ...

v Ostatné

5

685

30.10.2006 22:14

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

generovanie url

v PHP, ASP

7

305

30.03.2012 23:04

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie cisel

v PHP, ASP

5

618

06.02.2010 17:44

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

348

10.02.2011 21:25

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

generovanie stranok

v PHP, ASP

4

336

04.01.2011 13:22

benqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie databazy

v PHP, ASP

2

513

23.02.2007 8:25

mokus

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Generovanie diplomu

v PHP, ASP

8

504

12.05.2012 13:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie xml

v PHP, ASP

2

324

06.11.2010 9:57

NikonD5000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie IP adresy

v Služby a webstránky

10

935

19.02.2014 11:33

DJRoccoiNc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodné generovanie slovíčok

v Ostatné programy

1

185

13.05.2012 16:31

KocuR



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF