[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62

Neviem si rady, mam predplneny select z DB ...
Kód:
echo "<tr><td>IP kamera:</td><td><select name='kamera' style='background-color: #75C5F0'>";
            echo "<input type='hidden' name='nazovkam' value='$nazovkam'>";
            $spojenie = "SELECT * FROM $tbprodukty WHERE id_kategoria = '1'";
            $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
            while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
            echo "<option value='".$riadok['cena']."'>".$riadok['nazov']."</option>";
            };


a potreboval by som na konkretny vyber odoslat este jednu premennu ako value ale ako iny input ... ".$riadok['nazov']." nie len cenu. dasa to ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava

co keby si to spojil vo value a potom to cez explode rozdelis?
Kód:
echo "<option value='".$riadok['cena'].";".$riadok['nazov']."'>".$riadok['nazov']."</option>";


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 10.05.2009 14:34 | Taka specialitka pre skusenejsich, asi... :-)

moc nerozumiem tomu explode ... ukazes mi priklad?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava

Kód:
// toto ti rozdeli odoslany value na 2 stringy tam, kde je znak ;
$nieco = explode(';',$_POST['kamera']);

a potom v $nieco[0] bude mat ulozenu cenu a v $nazov[1] bude nazov.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 10.05.2009 15:10 | Taka specialitka pre skusenejsich, asi... :-)

Dakujem


 [ Príspevkov: 5 ] 


Taka specialitka pre skusenejsich, asi... :-)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jenom taka zostava pre nas smrtelnikov ’07 :)

v PC zostavy

13

487

28.01.2007 16:43

Jeremi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ovladac pre tlaciaren pre win 7 asi neni...prosim radu

v Ovládače

2

366

05.03.2010 12:45

lukin0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Specialitka vo FORM

v PHP, ASP

13

302

05.03.2009 8:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SPECIALITKA v PHP

v PHP, ASP

4

312

28.07.2009 17:33

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ovladac pre toshibu asi..

v Ovládače

2

280

31.08.2011 23:12

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sekanie hier asi pre cpu

v Intel - Integrated Electronics

8

1903

04.02.2009 21:00

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Taka drobnost

v PHP, ASP

9

502

21.10.2009 11:27

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

taka hlaska

v Operačné systémy Microsoft

9

450

21.02.2008 13:56

yaJohny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Len taka otazocka....

v Procesory

23

1144

07.01.2008 19:27

marmare

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

taka blba otazka

v Ostatné

23

823

28.12.2007 13:26

Skyro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Existuje taka Hra?

v Počítačové hry

16

889

21.05.2007 22:28

Homer J Simpson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

existuje taka redukcia ?????

v Optické zariadenia

4

416

02.11.2010 13:20

dj-666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal-taka blbost

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

305

10.06.2009 11:46

klaudia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

taka blba otazka

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

419

11.02.2009 21:24

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Taka hlupa otazka ohladne zvuku

v Zvuk

29

671

14.09.2008 17:37

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Len taka stranka. Nazor prosim

v Webdesign

6

472

02.08.2007 10:56

HAE07



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF