[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 18.06.2011 22:21 | TABULKA NHL.com

NAZDAR.
kto by mi poradil ako vytvorim automaticku tabulku na NHL ligu ...ze ked napisem do okienka vysledok ..tak automaticky to v tabulke zoradi podla bodov ...pomoze mi niekto ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 15.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 18.06.2011 22:26 | TABULKA NHL.com

vytvoris si tabulku v databaze a pri zobrazovani das ORDER BY body ... napr.. a pri vkladani vysledku vitazovi priratas 3 body


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 18.06.2011 23:06 | TABULKA NHL.com

ale ja to PHP neviem tvorit ..nepomohol by si mi?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 15.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 18.06.2011 23:20 | TABULKA NHL.com

za pár eur sa určite dohodneme :) pokial chces, napíš mi sukromnu spravu


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 9:51 | TABULKA NHL.com

a Nedalo by sa to nejak inak vyriesit ???


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 19.06.2011 9:54 | TABULKA NHL.com

vsak a ake mas znalosti v oblasti PHP a databaz MySQL?
potrebujes len vstupny formular, skript ktory tvoj formular spracuje a odosle databaze dalej samotnu databazu a nakoniec skript ktory bude do okna prehliadaca vypisovat zoradene vysledky...koniec vedy
a teraz, co z toho vies urobit? :lammer:


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 10:05 | TABULKA NHL.com

ja potrebujem urobit tabulku ..na NHL ligu ...a ked napisem do okienka vysledok zapasu ...tak vitaynemu tymu pripocita 3 body a prehratemu 0 ..a potom pripise Vitazny zapas ...a automaticky usporiada tymy podla bodov ...a v PHP som nerobil nikdy


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 19.06.2011 10:13 | TABULKA NHL.com

tak potom mas tri moznosti:
- bud si daco o tom nastudujes a spravis si to sam (vyhody: prakticky zadarmo, naucis sa daco nove / nevyhody: trva to obvykle nejaky ten piatok kym to vsetko natlacis do hlavy)
- alebo si spravis temu v ponuke prace podla pravidiel a niekto ti to napise (vyhody: urcite rychlejsie ako prva moznost, ak je seriozny clovek mas aj osetrenie MySQL proti nepovolenemu vstupu / nevyhody: tato praca potom uz nieje zadarmo, nic nove sa nenaucis dostanes len hotovu vec)
- no a tretia moznost na ktoru som akosi pozabudol, skusis najst na internete nejake hotove kody aj ked pri takejto specifickej poziadavke je to dost nepravdepodobne

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

pisal som predsa aby si to napisal podla pravidiel
tie su precitaj tu a uprav to kym ti to niekto nehodi do kosa


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 10:18 | TABULKA NHL.com

A v HTML by to nebolo jednoduchsie ,,,??


Offline

Správca fóra
Správca fóra
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 19.06.2011 10:20 | TABULKA NHL.com

HTML nieje na taketo veci kedze nedokaze komunikovat s databazou
tam si akurat mozes spravit tu tabulku kde budes zadavat vstupne hodnoty


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 10:22 | TABULKA NHL.com

A java Script ????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 19.06.2011 10:29 | TABULKA NHL.com

A myslis ze javascriptom to budes mat zdarma?

Nie neda sa, potrebujes serverovy jazyk


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 10:32 | TABULKA NHL.com

ok pocuj mne staci jednoducha tabulka aj cez HTML ..a nemusi byt automaticka ...staci ze budem dopisovat udaje ja ....a len aby som mohol premiestnovat BUNKY(riadok s udajmi) podla bodov
napr riadok tabulky bude posledny ..a ja ho premiestnim celkom hore ...da sa to tak ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 01.12.09
Prihlásený: 16.03.17
Príspevky: 864
Témy: 26 | 26
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 19.06.2011 10:41 | TABULKA NHL.com

Google, HTML tabulka, skusaj, ked sa niekdr zaseknes, napis sem kod, s pozrieme sa na to. Nie. Inak, zadarmo sa to proste neda. Alebo si ju nakresli v skicari a prekresluj kazde kolo.


_________________
PC :ASUSTeK M2A-VM, AMD Phenom X3 8650 AM2 @ 2,3 Ghz, 4 GB RAM DDR2 1800 MHz, SAPPHIRE HD 6770 VAPOR-X 1GB DDR5, 400W Zdroj, 500 GB HDD, Windows Vista 64 bit
Notebook : Asus EEEPC 1201NL, intel Atom N270 512 KB L2 Cache 533 MHz FSB @ 1,6 Ghz, 1 GB DDR2 RAM, nVidia ION, 320 GB HDD, Windows XP 32 bit
Iná technika : LG P500 (806 Mhz, Android 2.3.3 Gingerbread, root, JIT), Koss Pathfinder, kedysi iPhone =(
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.06.11
Prihlásený: 19.06.11
Príspevky: 8
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.06.2011 22:36 | TABULKA NHL.com

CO HOVORIS NA TOTO ????
SELECT
ts.nazev, ts.seo_nazev,
tym,
SUM(W) + SUM(R) + SUM(P) as zapasy,
SUM(W) as vyhry,
SUM(R) as remizy,
SUM(P) as prohry,
SUM(G1) as goly_vstrelene,
SUM(G2) as goly_obdrzene,
SUM(G1) - SUM(G2) as rozdil,
SUM(W) * 3 + SUM(R) * 1 as body

FROM

(


SELECT id_domaci AS tym, SUM(
IF (
g1 > g2, 1, 0
) ) AS W, SUM(
IF (
g1 = g2, 1, 0
) ) AS R, SUM(
IF (
g1 < g2, 1, 0
) ) AS P, SUM( g1 ) AS G1, SUM( g2 ) AS G2
FROM vysledky
WHERE schvaleno = '1'
AND kolo <= $kolo
AND id_souteze = $soutez
GROUP BY tym

UNION ALL

SELECT id_hoste AS tym, SUM(
IF (
g1 < g2, 1, 0
) ) AS W, SUM(
IF (
g1 = g2, 1, 0
) ) AS R, SUM(
IF (
g1 > g2, 1, 0
) ) AS P, SUM( g2 ) AS G1, SUM( g1 ) AS G2
FROM vysledky
WHERE schvaleno = '1'
AND kolo <= $kolo
AND id_souteze = $soutez
GROUP BY tym

) TMP


JOIN seznam_tymu as ts
ON ts.ID = TMP.tym
GROUP BY tym
ORDER BY body DESC, rozdil DESC, goly_vstrelene DESC, zapasy DESC, nazev ASC


Offline

Čestný člen
Čestný člen
TABULKA NHL.com

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.06.2011 22:55 | TABULKA NHL.com

Čo by na to mal hovoriť? Je to tvoja téma, ty musíš vedieť, čo na to povedať, či je to pre teba použiteľné.
Preto si najprv ujasni čo chceš a pýtaj sa na jednu vec poriadne, inak táto téma skončí v koši.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 16 ] 


TABULKA NHL.com



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabuľka ako na NHL.com

v PHP, ASP

15

1103

07.06.2010 18:56

Revolution

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL.com videos

v Služby a webstránky

3

91

28.11.2013 16:22

ShadowSong

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL

v Šport a pohyb

20

1073

03.12.2009 18:50

cs_skillers

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabulka

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

484

25.12.2008 16:46

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

444

20.11.2009 13:57

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabulka

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

511

25.08.2008 10:08

Maron

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Tabulka

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

209

21.12.2012 21:12

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

99

09.08.2017 15:24

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 06

v Počítačové hry

20

2964

24.11.2005 21:50

Slovy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 2005

v Počítačové hry

0

652

23.05.2008 15:55

pukepulos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 06

v Počítačové hry

1

638

01.05.2007 9:29

playmaker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 15

v Herné konzoly

28

748

03.09.2015 20:10

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 09

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Počítačové hry

79

10893

21.12.2014 21:08

Daron

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

NHL 09

v Počítačové hry

1

150

16.02.2014 20:03

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NHL 08

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Počítačové hry

38

5046

03.12.2008 23:29

KingTommy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

NHL 08

v Počítačové hry

1

131

01.07.2013 12:01

Daron



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF